Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #72642 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 lol jezeli H@ mowi ze zasmiecam forum moimi wypowiedziami to ok to co wy chcecie same tematy na unbana albo admina??? kazdy ma prawo wypowiedziec sie na tym forum jezeli gra. A jezeli nie wierzysz ze w 3 min wyczyszcze ss z wh to umowmy sie na jakis dzien i udowodnie wam ze da sie na zwyklym programie pait wyczyscic.Mi chodzi tylko o sprawiedliwosc a nie pokazywanie co kto umie wiec chial bym zeby na serwerze bylo demko nagrywane a nie ss bo z ss kazdy sie oczysci jak chcecie to ja moge zebrac paru graczy co potfierdzi to.Bo nie gram na 1 waszym serwerze tylko takich serwerow jak wy macie to juz nie jeden popadal przez gupote przez ss uwieszcie ze nawer steam moze grac na wh.Prosze o nie zamykanie tematu odrazu ps: Prosze tez H@ o pw do mnie jezeli bedziesz chaial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 18 Września 2013 #74086 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Przecież jest HLTV na serwerze... Brawo dla Ciebie za.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #74087 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 jezeli jest HLTV to dlaczego nie biezecie demka tylko ss?? jezeli masz admina na dd2 to wejdziemy teraz i udowodnie wam wszystkim ze ss wam wyczyszcze a demka nie da sie wyczyscic!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #74089 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 jezeli jest HLTV to dlaczego nie biezecie demka tylko ss?? jezeli masz admina na dd2 to wejdziemy teraz i udowodnie wam wszystkim ze ss wam wyczyszcze a demka nie da sie wyczyscic!!! mi chodzi o jedna sprawe nie chce dla nikogo zle tylko z ss da was sie oszukac ale z demkiem nie ma mozliwosci no chyba ze juz sa jakies programy albo cos innego ale na ss to 13-tolatek was oszuka sam po sobie wiem bo mialem siec serwerow ja wam nie chce na zle ani zaszkodzic bo podoba mi sie wasz serwer tylko chce pomuc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Września 2013 #74093 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Admini robią ss'y,gdy nie mają pewności co do "czystości" danego gracza.Jeżeli podejrzany urządza harce na wspomagaczach i nie ma żadnych wątpliwości,ban zostaje dodany w oparciu o demko.Co do przerabiania ss'ów-najwidoczniej posiadasz jakąś niedostępną dla przeciętnych miłośników paint'a wersję tegoż programu,skoro twierdzisz,iż jesteś w stanie modyfikację tak przekuć w czyn,że my tego nie wychwycimy.Jestem otwarty na wszelakie nowinki,także będę mile zaskoczony,jeśli się mylę i mi to udowodnisz.Nie sądzę,aby znalazło się wielu,którzy screen'y w dwóch formatach potrafiliby obejść bez pozostawienia jakiegokolwiek śladu przy użyciu dowolnego programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2013 #72845 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 No cóż widziałem paru takich co modyfikowali i dostawali ub tylko to już malutki stopień wyższy,bo trzeba odpowiednio pixele zrobić,ale jest to możliwe.Wystarczy coś jak gimp/PS choć nie pamiętam czy nie paincie to robili...zmiana np. total comanderem lub innym takim date modyfikacji na odpowiednią i ma 99,9% szans na dostanie ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2013 #74105 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Hltv jest więc temat z grubsza bez sensu, a co do SSow to u nas są robione w rozszerzeniu tga co utrudnia graczom, że nas oszukaja z przerobionymi ssami, jak powiedział n-ty robimy je gdy nie mamy pewności o danego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2013 #74106 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Widzę Pana autora tematu ortografia jest nienaganna.. Jak dla mnie to temat jest bezsensowny, bo zawsze nawet robiąc ssy ( które można przerobić) można się oprzeć dodatkowo o demko jeżeli się nie jest pewnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2013 #74174 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Pan lekko się zdenerwował i tak pisał a co do ss to już lepiej kręcić demka jeśli już pada podejrzenie na danego gracza. Nie tylko na programie typu GIMP można przerabiać te zdjęcia. I istnieją programy typu anty ss więc podsumująć demko jednak jest niezawodne. Myślę że nie trzeba już tego tematu dłużej ciągnąć. _____ Signed. Malutki Zul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Września 2013 #74225 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 nie wiem o co wam wogole chodzi po to siedzi admin robi screeny zeby sprawdzic gracza logiczne ze w przypadku pewnosci co to podejrzanego zostanie rozpisane hltv bo wlasnie po to one jest tak samo wy jako gracze jezeli zobaczycie czyste ssy danej osoby mozecie pobrac demko rozpisac i zalozyc temat w dziale zglos czitera a najlepsze rozwiazanie złóżcie podanie i pokażcie klase w adminowaniu bo takich osob narzekających nawet na to ze deszcz pada w tej grze sa tysiace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Września 2013 #74233 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Nie ma sensu dalej ciągnąć tego tematu,wszystko jest jasne i przejrzyste. /Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi