Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #72642 Napisano 18 Września 2013 lol jezeli H@ mowi ze zasmiecam forum moimi wypowiedziami to ok to co wy chcecie same tematy na unbana albo admina??? kazdy ma prawo wypowiedziec sie na tym forum jezeli gra. A jezeli nie wierzysz ze w 3 min wyczyszcze ss z wh to umowmy sie na jakis dzien i udowodnie wam ze da sie na zwyklym programie pait wyczyscic.Mi chodzi tylko o sprawiedliwosc a nie pokazywanie co kto umie wiec chial bym zeby na serwerze bylo demko nagrywane a nie ss bo z ss kazdy sie oczysci jak chcecie to ja moge zebrac paru graczy co potfierdzi to.Bo nie gram na 1 waszym serwerze tylko takich serwerow jak wy macie to juz nie jeden popadal przez gupote przez ss uwieszcie ze nawer steam moze grac na wh.Prosze o nie zamykanie tematu odrazu ps: Prosze tez H@ o pw do mnie jezeli bedziesz chaial
BounDer Napisano 18 Września 2013 #74086 Napisano 18 Września 2013 Przecież jest HLTV na serwerze... Brawo dla Ciebie za..
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #74087 Napisano 18 Września 2013 jezeli jest HLTV to dlaczego nie biezecie demka tylko ss?? jezeli masz admina na dd2 to wejdziemy teraz i udowodnie wam wszystkim ze ss wam wyczyszcze a demka nie da sie wyczyscic!!!
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #74089 Napisano 18 Września 2013 jezeli jest HLTV to dlaczego nie biezecie demka tylko ss?? jezeli masz admina na dd2 to wejdziemy teraz i udowodnie wam wszystkim ze ss wam wyczyszcze a demka nie da sie wyczyscic!!! mi chodzi o jedna sprawe nie chce dla nikogo zle tylko z ss da was sie oszukac ale z demkiem nie ma mozliwosci no chyba ze juz sa jakies programy albo cos innego ale na ss to 13-tolatek was oszuka sam po sobie wiem bo mialem siec serwerow ja wam nie chce na zle ani zaszkodzic bo podoba mi sie wasz serwer tylko chce pomuc.
n-ty dzien Napisano 19 Września 2013 #74093 Napisano 19 Września 2013 Admini robią ss'y,gdy nie mają pewności co do "czystości" danego gracza.Jeżeli podejrzany urządza harce na wspomagaczach i nie ma żadnych wątpliwości,ban zostaje dodany w oparciu o demko.Co do przerabiania ss'ów-najwidoczniej posiadasz jakąś niedostępną dla przeciętnych miłośników paint'a wersję tegoż programu,skoro twierdzisz,iż jesteś w stanie modyfikację tak przekuć w czyn,że my tego nie wychwycimy.Jestem otwarty na wszelakie nowinki,także będę mile zaskoczony,jeśli się mylę i mi to udowodnisz.Nie sądzę,aby znalazło się wielu,którzy screen'y w dwóch formatach potrafiliby obejść bez pozostawienia jakiegokolwiek śladu przy użyciu dowolnego programu.
Gość Guest Napisano 19 Września 2013 #72845 Napisano 19 Września 2013 No cóż widziałem paru takich co modyfikowali i dostawali ub tylko to już malutki stopień wyższy,bo trzeba odpowiednio pixele zrobić,ale jest to możliwe.Wystarczy coś jak gimp/PS choć nie pamiętam czy nie paincie to robili...zmiana np. total comanderem lub innym takim date modyfikacji na odpowiednią i ma 99,9% szans na dostanie ub.
Gość Guest Napisano 19 Września 2013 #74105 Napisano 19 Września 2013 Hltv jest więc temat z grubsza bez sensu, a co do SSow to u nas są robione w rozszerzeniu tga co utrudnia graczom, że nas oszukaja z przerobionymi ssami, jak powiedział n-ty robimy je gdy nie mamy pewności o danego gracza.
Gość Guest Napisano 19 Września 2013 #74106 Napisano 19 Września 2013 Widzę Pana autora tematu ortografia jest nienaganna.. Jak dla mnie to temat jest bezsensowny, bo zawsze nawet robiąc ssy ( które można przerobić) można się oprzeć dodatkowo o demko jeżeli się nie jest pewnym
Gość Guest Napisano 19 Września 2013 #74174 Napisano 19 Września 2013 Pan lekko się zdenerwował i tak pisał a co do ss to już lepiej kręcić demka jeśli już pada podejrzenie na danego gracza. Nie tylko na programie typu GIMP można przerabiać te zdjęcia. I istnieją programy typu anty ss więc podsumująć demko jednak jest niezawodne. Myślę że nie trzeba już tego tematu dłużej ciągnąć. _____ Signed. Malutki Zul.
jar|luki Napisano 19 Września 2013 #74225 Napisano 19 Września 2013 nie wiem o co wam wogole chodzi po to siedzi admin robi screeny zeby sprawdzic gracza logiczne ze w przypadku pewnosci co to podejrzanego zostanie rozpisane hltv bo wlasnie po to one jest tak samo wy jako gracze jezeli zobaczycie czyste ssy danej osoby mozecie pobrac demko rozpisac i zalozyc temat w dziale zglos czitera a najlepsze rozwiazanie złóżcie podanie i pokażcie klase w adminowaniu bo takich osob narzekających nawet na to ze deszcz pada w tej grze sa tysiace
n-ty dzien Napisano 19 Września 2013 #74233 Napisano 19 Września 2013 Nie ma sensu dalej ciągnąć tego tematu,wszystko jest jasne i przejrzyste. /Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
19 Wrz
7
18 Wrz
4
Najaktywniejsi w tym temacie
n-ty dzien 2 posts