Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #73934 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Nick:Lionblade Wiek:16 lat Doświadczenie w byciu adminem:Admina miałem nie 1 raz obecnie mam H@ serwera na którym nikt nie gra Ogarniam pluginy to znaczy FTP tez . Znajomość AMXX w skali 1-10:około 9 Staż w cs`ie:Już będzie 6 lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty!:Ponieważ z rana mało kto gra z adminów bo szkoła i przyda się taka osoba jest też chodze do szkoły ale czasami też nie . Na serwerze może tu nie jestem długi czas ale wiem że ogarne wiem o tym że nie przegrałem jeszcze 30 h ale jestem tu krótko i gram po 5-6 h godz dzinnie Czas jaki dziennie poświecasz na cs`a:Około 4-5 h będę teraz jestem więcej bo dopiero szkoła się zaczeła Kontakt:gg 47625245 skype Barteeeek steam chuckskull555 mail [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #73941 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Jestem na Nie, -masz H@ na innej serwerowni -widze Ciebie na serwerowni od tygodnia, -łamiesz regulamin, wskakujesz na txt, i wyzywasz innych PS -piszesz w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 18 Września 2013 #73942 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Na nie , mała aktywność na forum i serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #73945 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Karmelek tego bana co dziś dostałem to nie wiem czy to było wyzwisko a na TXT wchodziłem na początku i było to 2 razy . A tam gdzie mam H@ to tylko ranga ja tu gram . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #73947 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Na nie. Powody. -Sapiesz się do graczy. -Wszczynasz kłótnie. -łamiesz regulamin -mała aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 18 Września 2013 #73952 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Na nie H@ na innej serverowni Łamiesz regulamin piszesz w swoim podaniu wszczynasz awantury odemnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Września 2013 #73989 Administrator Udostępnij Napisano 18 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi