Gość Guest Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Nick:Lionblade Wiek:16 lat Doświadczenie w byciu adminem:Admina miałem nie 1 raz obecnie mam H@ serwera na którym nikt nie gra Ogarniam pluginy to znaczy FTP tez . Znajomość AMXX w skali 1-10:około 9 Staż w cs`ie:Już będzie 6 lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty!:Ponieważ z rana mało kto gra z adminów bo szkoła i przyda się taka osoba jest też chodze do szkoły ale czasami też nie . Na serwerze może tu nie jestem długi czas ale wiem że ogarne wiem o tym że nie przegrałem jeszcze 30 h ale jestem tu krótko i gram po 5-6 h godz dzinnie Czas jaki dziennie poświecasz na cs`a:Około 4-5 h będę teraz jestem więcej bo dopiero szkoła się zaczeła Kontakt:gg 47625245 skype Barteeeek steam chuckskull555 mail [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Jestem na Nie, -masz H@ na innej serwerowni -widze Ciebie na serwerowni od tygodnia, -łamiesz regulamin, wskakujesz na txt, i wyzywasz innych PS -piszesz w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Na nie , mała aktywność na forum i serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Karmelek tego bana co dziś dostałem to nie wiem czy to było wyzwisko a na TXT wchodziłem na początku i było to 2 razy . A tam gdzie mam H@ to tylko ranga ja tu gram . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Na nie. Powody. -Sapiesz się do graczy. -Wszczynasz kłótnie. -łamiesz regulamin -mała aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Na nie H@ na innej serverowni Łamiesz regulamin piszesz w swoim podaniu wszczynasz awantury odemnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Września 2013 Administrator Udostępnij Napisano 18 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi