Skocz do zawartości

Śmierć

BobSON

Rekomendowane odpowiedzi

W podobnym temacie juz ktos napisal o przeliczniku dmg.... jak dodam 400  inteligencje to bije po 40.... wiec nie ejst wcale taka dobra. Jakos mam 230 lvl i normalnie dedaja mnie gracze z levelem 30-50

Bo jesteś słaby.Osobiście również myśle że śmierć jest za dobra.

Jestem słaby? Okey. Chyba cie an cod modzie nie bylo ;d. Dla was to najlepiej oslabic premki a maksowac wasze zwykle klasy :). Jak was nie stac 12zl wydac to chociaz nie placzcie ;p.

Że ktoś nie kupi premki to nie znaczy że nie ma kasy.To po pierwsze a po drugie to jest tylko propozycja,a nie płacz.Zostanie odrzucona to zostanie ... Na tym świat sie nie zawali ;)

Jak Ty cos EDEK powiesz, to zawsze jest smiesznie.

Skoro premka kosztuje 10 zł na miesiac, czyli 3.33 zł na miesiac to nie wiem jaka trzeba klepac biede, zeby nie bylo stac na taka premke. Wychodzi az 10gr na dzien (majatek).

Takie cos jest zdecydowanie za mocne (jak ktos ma 300 lvl, czyli 600ptk) to przy 500hp i 200 wytrzymy (nie bijac w glowe) jest nie do zabicia. Przedziej Ci sie skonczy ammo w bezliku, niz zabijesz osobe, ktora ma 500hp i bijesz ja srednio po 10 ^^

Jedyna szansa to 1/x lub rakiety na taka klase ...

Moim zdaniem ta klasa jest faktycznie za mocna z tego powodu, że ma ten Eliminator i ten zwiększony Damage. Bez tego to by była zarąbista klasa i by się fajnie grało na serwerze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...