BounDer Napisano 18 Września 2013 #73878 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Data i godzina: 13:50 18.09.2013 Nick admina/gracza, który zawinił: SQN Dowody: MrGrafi2k is joining the Terrorist force bongo*buch (RADIO): Fire in the hole! (GRACZ) Anuluj : hosty zabite [RoundSound] Teraz gramy: Multi-Head RS9 [COD:MW] Dostales 40 doswiadczenia za wygrana runde. _____________________________________________ AdachuG (RADIO): Fire in the hole! Katana (RADIO): Fire in the hole! DomS killed Galax with grenade (GRACZ) Anuluj : hosty zabite znowu. *** camper killed Piaskarka 1910 with a headshot from aug *** Gorzal (RADIO): Fire in the hole! _________________________________________________ DomS (RADIO): Fire in the hole! zippo (RADIO): Fire in the hole! Peguinz (RADIO): Fire in the hole! zippo (RADIO): Fire in the hole! (GRACZ) Anuluj : sprawdzisz kto zabija czy ja mam sprawdzic i Ci powiedziec? [Namiestnik - 6] *DEAD* Galax : /drop camper killed self with grenade _____________________________________________________________ [Duch Kapitana - 62] KoW@L : /sklep [saper - 24] DomS : kultura (GRACZ) Anuluj : sprawdz kto bije hosty [strzelec Wsparcia - 32] Burial : /ks [Kapitan - 55] Glowaq : /sklep ____________________________________________________________ Dealler dropped FeAr dropped FeAr has left the game (GRACZ) Anuluj : Pisze 5 raz. Ostatni. Ktos zabija hosty. Sprawdz kto SQN killed camper with grenade [Namiestnik - 11] *DEAD* FeAr : /drop ____________________________________________________________ Po chwili przeczytałem : SQN : to wyjdz i na tej mapie juz nie wchodz Świadkowie:----- Uzasadnienie: Admin ignoruje prośby graczy, poza tym bardzo ślicznie odpowiada na te prośby. Demko rozpisane ( Jeżeli takie będzie potrzebne ) wstawie jak tylko będzie na hltv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #73887 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 przyznaje sie, nic nie robilem, zadnego bana kicka nic, nie czytalem u@ bo dobrze mi szlo . //sory za ironie. 18.09.2013 nie przeklinam STEAM_0:0:250478625 SQN nie zbijamy hostow /ile mozna 1 Godzina 18.09.2013 maciek Niedostępny SQN nie bijemy hostow 30 Minut(y) prosze o to dowod mojej pracy na serwerze. widze jak piszecie na u@ a czas reakcji zalezy od momentu oraz liczby zgloszen. nie moge na kazde zgloszenie dawac bana bo niestety nie moge wszystkim ufac w 100%. sprawdzam - jak gracz lamie regulamin to ban. a jezeli napiszecie jeden raz czy 100 razy to i tak nic nie zmieni. tylko spam sie robi niepotrzebny ma u@. przed tymi banami napsialem ostrzezenie/przypomnienie o nie zabijaniu hostow. SQN : to wyjdz i na tej by safesaver">mapie juz nie wchodz ten komunikat byl dla gracza ktory honorowo przyznal sie do zlamania regulaminu i dobrowolnie opuscil serwer na czas przewidzianego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #73889 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 SQN żartujesz z nas sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #73898 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Haha czyli... twoim zdaniem gra jest ważniejsza od sprawowanego przez Ciebie stanowiska i pilnowania porządku na serwerze? Tak to rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Września 2013 #73899 Administrator Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Bany są dodane w amxbansie. Skarga myślę że wyjaśniona. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi