Gość Guest Napisano 17 Września 2013 #73789 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam Mam kilka pytań i mam nadzięję że ktoś mi rozjaśni sytuację. 1. Czasami widzę jakby dwie osoby posiadały pakę. Czy to bug czy coś nie tak z mojej strony. 2. Jest problem z paką na radarze. Da się rozwiązać ten problem? 3. Jakie są przyczyny obecnych problemów z pracą serwera i czy da się je wyeliminować? 4. Podczas dynamicznych rund gdy do końca zostaje około 1 minuty pozostali w grze są ponaglani przez adminów informacjami "paka", "cele", "paka/hosty" . Czy admini byliby tak łaskawi i mogliby informować pozostałych przy życiu gdzie znajduje się bomba? Jeśli odpowiedzi na moje pytania są zawarte w innych tematach to proszę o wyrozumiałość i link do tematu. Dziękuję za uwagę. Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2013 #73796 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Pkt. 1 i 2. Zdaje się, że to problem VIP`a. Pkt. 3. Debile nudzący się przy komputerach gdy rodziców nie ma w domu. Pkt. 4. Admini pomóżcie graczom, za taki spam na y@@ nikt Was się czepiał nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Września 2013 #73804 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Jeśli chodzi o punkt 1 i 2-potwierdzam,bug jest konsekwencją problemu z VIP'em.Adminów zachęcam do zapoznania się z punktem 4,a graczy do pisania na U@ w razie braku paczki na radarze. Myślę,że wszystko zostało wyjaśnione.By uniknąć spamu... /zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi