Gość Guest Napisano 16 Września 2013 #73411 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Zwinne palce Perk daje ,że nie musisz przeładowywać magazynku ale jak normalnie on się kiedyś skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 19 Września 2013 #74149 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 tego perku nie ma na cod-mod 800lvl:) a odnośnie tego perku on ma Tobie ułatwić grę gdy wyskoczy Tobie kilku wrogów, nie musisz przeładowywać przez co nie tracisz czasu tylko skupiasz się na zabiciu wroga/ów:) bezlik jest perkiem gdzie nie tracisz ammo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2013 #74162 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Jak napisał Satanek jest bezlik ammo, więc po co dodawać jeszcze jeden perk takiego samego rodzaju. A poza tym perk skopiowany z innej serwerowni. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75030 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Mi to obojetne. Bezlik nie ejst taki wcale prosty do wylotania. Jestem w 99% na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77789 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Zwinne tylko za Ciebie szybko przeładowują, nic nie pisze, że dają bezlik ammo. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi