Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73300 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Data i godzina: 19:00 dzis Nick admina/gracza, który zawinił: Malu Dowody:hltv swiadkowie Świadkowie:cale ct thn lub thx Uzasadnienie:wiec tak jestem nowy na tej serveroweni i prosilem malu o flagi i on sie nie zgodzil prosilem o kilka zabaw i nie dal a potem zabil bo nie wybralem zyczenia omg ? prosze ogarnac go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73307 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Uzasadnienie:wiec tak jestem nowy na tej serveroweni i prosilem malu o flagi i on sie nie zgodzil prosilem o kilka zabaw i nie dal a potem zabil bo nie wybralem zyczenia omg ? prosze ogarnac go 1. Ct nie musi dawać zabawy kiedy tt tego chcą 2. Na wybranie zyczenia masz 10 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73309 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 JAk ci odpowiedziałem wystarczająco to się cieszę a jak nie to przeczytaj regulamin i wyżal sie H@ i dopiero graj na jailu. //+10% za wypowiedź w UBT / Neymar Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73313 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Sorki że piszse chodz nie jestem świadkiem Mati czy jak miałes życzenie i nie mineło 10 sec wybrałeś zabawa na jutro i jaką tam chcesz zabawe jezeli ct nie odliczal to blond błąd malu jezeli odliczal i doliczył do 0 to już jest twoja wina i ct miał prawo cię zabić tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73317 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 ja powiedzialem ze chce flagi potem ze zbijak i nie chcial dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73323 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Kolego zostając jako ostatni masz automatycznie do wyboru życzenia. Zabawy, pojedynki itp. Nie można wybierać zabaw przez mikro. Malu może powinien zachować się bardziej wyrozumiale w stosunku do ciebie i Ci wytłumaczyć no ale nie musiał. Po odliczeniu 10 sekund mógł cię zabić bez konsekwencji. Skarga w pełni jest bez sensu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Września 2013 #73438 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Odliczałem do 20, minęło ponad 40 sek i nie wybrał życzenia. Zabiłem go, ponieważ marnował nasz czas oraz chciał zabawe w niedziele ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2013 #73613 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Skarga nie słuszna. Zostawiam ostatnie zdanie dla H@ (chociaż sprawa jest jasna) //Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi