Skocz do zawartości

OMG skarga Malu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina: 19:00 dzis

Nick admina/gracza, który zawinił: Malu

Dowody:hltv swiadkowie

Świadkowie:cale ct thn lub thx 

Uzasadnienie:wiec tak jestem nowy na tej serveroweni i prosilem malu o flagi i on sie nie zgodzil prosilem o kilka zabaw i nie dal a potem zabil bo nie wybralem zyczenia omg ? prosze ogarnac go

Napisano

Uzasadnienie:wiec tak jestem nowy na tej serveroweni i prosilem malu o flagi i on sie nie zgodzil prosilem o kilka zabaw i nie dal a potem zabil bo nie wybralem zyczenia omg ? prosze ogarnac go

1. Ct nie musi dawać zabawy kiedy tt tego chcą 

2. Na wybranie zyczenia masz 10 sekund

Napisano

JAk ci odpowiedziałem wystarczająco to się cieszę a jak nie to przeczytaj regulamin i wyżal sie H@ i dopiero graj na jailu.

//+10% za wypowiedź w UBT / Neymar Jr.

Napisano

Sorki że piszse chodz nie jestem świadkiem 

Mati czy jak miałes życzenie i nie mineło 10 sec wybrałeś zabawa na jutro i jaką tam chcesz zabawe

jezeli ct nie odliczal to blond błąd malu

jezeli odliczal i doliczył do 0 to już jest twoja wina i ct miał prawo cię zabić 

tyle z mojej strony 

Napisano

Kolego zostając jako ostatni masz automatycznie do wyboru życzenia. Zabawy, pojedynki itp. Nie można wybierać zabaw przez mikro. Malu może powinien zachować się bardziej wyrozumiale w stosunku do ciebie i Ci wytłumaczyć no ale nie musiał. Po odliczeniu 10 sekund mógł cię zabić bez konsekwencji. Skarga w pełni jest bez sensu.

Pozdrawiam

Napisano

Skarga nie słuszna. Zostawiam ostatnie zdanie dla H@ (chociaż sprawa jest jasna)

//Zamykam.

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...