Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73252 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Twój nick podczas gry:Lionblade2 Godzina, data zdarzenia:Teraz Mapa:westwood_big Serwer:cod mod 801 lvl STEAM_ID / IP:nie wiem Uzasadnienie Gram i nagle ban za czity co to jest ? Szczegóły bana Nick Lionblade Adres IP Ukryty Typ Bana IP Powód Bana Czitowanie Wykonano 15.09.2013 - 16:41:43 Długość Bana Na zawsze Wygasa Nie określono Zbanowny przez `Sheen. SteamID Admina Ukryty Zbanowany na Multi-Head.pl [COD MOD 800 lvl] [.K.L.A.N.Y.] @ disCONNECT.pl (de_westwood_big) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73255 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Proszę admina sheen o przedstawienie dowodów na to ze dany gracz używał wspomagaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73257 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 otóż tak. HLTV nie ma lecz mam świadków że dany gracz czitował. KArmelek, lipton,botanguero. Proszę ich o wypowiedzi niestety demka nie rozpisze bo nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73258 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Potwierdzam byłem przy tym i widziałem że używał wspomagaczy [WH,AIM];* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73260 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 A wiec, jak sheen mowil (szkoda ze demka nie ma, i mam nadzieje ze nie dlugo juz bedzie wszystko ok), a latales odpalony wiec temat bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 15 Września 2013 #73273 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 ciezko nagrac 10 s demko na ktorym byloby widac ze koles czituje sorka ze wam sie tu wtryniam w dział ale jak widze takie cos to nie moge nie zostawic posta na moje gracz do odbanowania mamy slowo przeciwko slowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 15 Września 2013 #73294 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Brak dowodów na to, że gracz czitował. Gracz do odbanowania. Kolejnym razem zróbcie demko, które udowodni to, że gracz miał wh. Banując za czitowanie, musisz być przygotowany na to, że gracz może złozyć odwołanie od bana. Słowo innych nie wystarczy, więc Ty masz mieć niezbity dowód na to, że czitował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73311 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Leci UB, a do admina następnym razem nagraj demko, a teraz nic nie możemy zrobić ponieważ brak dowodów. Jak powiedział BounDer słowo innych tutaj nic nie zdziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73312 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi