isrin Napisano 15 Września 2013 #73163 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Siema , mam taki problem że jak włączam cs'a i wybieram opcje to jak naciskam apply albo OK to automatycznie ładuje mi się jakiś serwer , zrobiłem reinstall cs'a i nie pomogło nie wiem od czego to może być i co mam zrobić żeby przestało się tak robić proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73198 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Nie jestem pewien ale chodzi ci pewnie o autoconnect w menu cs zgadłem? Jesli tak to: [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Zx8gQK8pHTE Oglądnij ten poradnik i zobaczysz czy jeszcze się takie coś będzię działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 15 Września 2013 Autor #73365 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Pomogło do zamknięcia i oczywiście 5 i + dla cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi