Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #73071 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Nie wiem czy zauwarzyliście ale gdy zaczyna sie glosowanie na mape to ono jest cały czas pokazane i nie znika, oczywiście trwa podczas rundy to przeszkadza w przełączaniu broni. Dziś gracze podczas akcji nie mogli przelaczyć broni i później sie na to wkur****. Dało by coś z tym zrobić że po oddaniu głosu na mape głosowanie znikało ? Bo naprawdę to przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Września 2013 #73462 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 No jeśli by się tak dało to również byłbym za tym żeby po oddaniu głosu to okienko znikneło, przeszkadza w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #73966 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Też jestem za tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 19 Września 2013 #74167 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Można coś z tym pokombinować , myślę ,że jak h@ zapozna się z tematem to podejmą jakieś działania . // zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi