Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72902 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Siema Mam nastepujacy problem z CS (STEAM), mianowicie: Po instalacji STEAM i CS gra wlacza sie tylko do czasu ponownego wlaczenia STEAMA. Jak juz wylacze STEAM i wlacze na nowo to sam STEAM dziala normalnie, jednak CS sie nie chce wlaczyc. Mozna powiedziec, ze komputer wql nie reaguje na klikniecie w ikone. Do tego jak chce wylaczyc STEAM (poprzedzony wlaczeniem CS) to najpierw sie wylacza CS, a pozniej sam STEAM, wiec CS sie wlacza, ale ja nie moge na niego wejsc (nie ma ikony, w procesach tez nie). W czym moze lezec problem ? Komenatrze typu: "zrob reistal" prosze sobie darowac, bo rozbilem juz to duzo razy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72903 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 A próbowałeś uruchomić cs z pulpitu za pomocą Administratora?. Dokładnie: uruchom jako Administrator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72907 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Dalej nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72943 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 A może chodzi o grafike, jakie masz ustawienia w opcjach opengl, czy d3d. Kiedyś też miałem podobny problem zmieniłem z opengl na d3d i nie moglem wejść na cs-a. Musiałem robić reinstalacje aby przywróciły sie domyslne ustawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi