Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72777 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Nick: rsn. Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Własne serwery oraz całe sieci, praca w gamehostingu Znajomość AMXX (W skali 1-10): Prawdziwa dyszka Staż w CS-sie: 8 lat ze sporymi przerwami Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Mamy rok szkolny, zatem normalną sprawą jest fakt, że poziom aktywności nieco spadł od końca wakacji. Pracuję w systemie dwuzmianowym, więc będę grywał rano lub pod wieczór - zależy od tego jaka mi wypadnie zmiana. Gra nocna również wchodzi czasem w rachubę Myślę, że moje doświadczenie pomoże serwerowi stać się lepszym - jest bardzo dobry, ale dążymy chyba do doskonałości, nieprawdaż? Adminowałem na wielu serwerach, miałem jeszcze więcej własnych, także wiem z czym to się je. W moich decyzjach subiektywność będzie ograniczana do minimum. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie, ale średnio 2-3h Kontakt: steam: mwt39 gg 1795280, pw lub SMS - numer telefonu podam head adminowi na priv. @nihooya - co do znajomości amxx - napisałem, że znam na dyszkę z pełną świadomością swoich słów. Pracowałem przez ponad rok w hostingu gier na różnych stanowiskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Września 2013 #72861 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Jestem na duże Tak . Jesteś miły, często bywasz na serverze, aktywny na forum . Nie widzę przeszkód abyś nie został adminem FFa. Powodzenia . ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72877 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Na tak ! -Wszystkie wymagania spełnione ! -Tylko na forum więcej posiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72889 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Na tak spełniasz wymagania ,często widuje cię na serwerze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72935 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Również jestem na Tak. Widuje Cię często na serwierze, jesteś miły i raczej ogarniesz tą posade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 15 Września 2013 #73205 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Tak.. Jest miły, kulturalny i spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73248 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Również jestem na tak, bezproblemowy gracz, na pewno sobie poradzi w roli admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Września 2013 #73393 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Duże tak. Często gra na serwie, brak problemow, zero niepotrzebnych spinek. Wymagania również spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Września 2013 #73433 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Miły, często bywa na serwerze i spełnione wymagania, więc jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Września 2013 #73461 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Września 2013 #74532 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Małe zainteresowanie podaniem , dlatego postanowiłem je odświeżyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74692 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 na tak, spełnia wymogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74696 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Znajomość AMX - na dyszkeee?? Czyli umiesz robić pluginy :>? hehe, tak ogólnie to na tak, gram pod różnymi nickami na serwerze, ale widzę Cię często mimo, że wakacji nie ma, a masz rok szkolny. Ogarniasz sytuacje, jak sam napisałem, że miałeś właśną serwerownie, a więc duże TAK // czerwony kolor jest tylko dla h@ / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Września 2013 #75349 Administrator Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi