Skocz do zawartości

Nowa klasa lub ulepszenie starej.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam propozycje dodanie nowej klasy lub ulepszenie starej. :) O kogo chodzi o snipera. :) ulepszenie go na awp 1/1 lub dodanie klasy 1/1 awp/scout + deagle ( normalny nie ruszany ) i ewentualnie wszystkie granaty. :)

Dlaczego taka klasa. ? Nie ma wyrównania pomiedzy konspirantem/kapitanem a klasami zwyklymi. :) sa 2 klasy z 1/3 + sniper 150 + int ( ktory malo co daje ) zawsze na codach jest ta rownosc z kamperami ;p a scout 1/1 bedzie najlepszym rozwiazaniem. :)

To tyle ;p Pozdrawiam

Napisano

Chcesz z niej zrobić klasę premium ?! :o Bo kapitan ma 1/1 z awp jak i konspirant ale dlaczego ? ;o Ponieważ to jest klasa premium.A klasa zwykła musi być słabsza .

Napisano

Jestem na nie to głupi pomysł bo COD musi się utrzymać z premek więc po co ustawić zwykłej klasie 1/1 wszyscy będą nią grali wtedy:)

Napisano

Okej okej ale zobacz maja to 1/1 + inne 2-3 bonusy. :) a ta klasa miala by tylko 1/1 :)

W tej chwili sniper jest lipny. :) ludzie maja 300+ hp. ;) to musisz wykampic go 2-3 razy. ;) I nikt ta klasa nie gra. :) z 1/1 byloby lepiej samo AWP lub scout. Nie chodzi mi o to zeby nie grali konspirantem/kapitanem no ale chociaz w 50 % rownosc musi byc.

• 3 weeks later...
Napisano

Klasy płatne (Premium) są po to żeby miały lepsze umiejętności niż zwykłe klasy , jak byś dodał klase o której mówisz sniper z 1/1 z awp albo scouta to nikt by nie kupował premek tylko grał tą klasą.

Co do pomysłu to wielkie nie

Napisano

To nie ma sensu zeby z klasy zwyklej robic klase premium 

Sam powiedz czy kupilbys kapitana jak by byl snajper 1/1 z awp ?

Napisano

Jestem na zdecydowane NIE..... Bez przesady.... 1/1 z awp? I to miala byc zwykla klasa? To po co wtedy premki robic, skoro takowe znajdowalyby sie w normalnych :).?

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...