Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72718 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Nick: =MaHir= Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): *****.com , Cs-**.pl *******.eu , Cs-*******.pl Y****our.pl , Cs**.pl Znajomość AMXX (W skali 1-10): nie jest to wielkie halo znać amx (szczegołenie amxmodmenu z komend dla admina), ale myślę że pewnie znajdzie się coś czego nie będę wiedział więc uważam że moje umiejętności wycenię na 8/9 pkt Staż w CS-sie: hmm.. 9/10 lat z przerwami, konto steam mam już inne ponieważ początki grałem na ns, później steam które mi zhackowano i aktualny steam. Steam / NonSteam: Oczywiście Steam Dlaczego TY .!: Gram dość często i zdaję sobie sprawę żę ilość adminów na serwerze nie jest zbyt wielka, a widuję odpaleńców którzy myślą że są bezkarni, swoją drogą proponowałbym wam wprowadzić serwer CS:GO który mógłbym adminować (jest to tylko pomysł a nie rozkaz) ale dopóki go nie ma to chciałbym być w szeregach admina FFA Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu jakieś 3,4,5 h a w weekendy (gdy nie mam jakiś zajęc typu balet,wesele,impreza) nawet do 6,7h Kontakt: GG,Skype,Steam,Tel kom. ewentualnie dla chętnych facebook PS: Pewnie powiecie że jestem now bo dopiero się zarejestrowałęm, ale chyba staram się o odamina na serwerze a nie na forum, prawda ? Ale napewno będę spędzał równą wartość czasu na forum jak i na cs, a w kryteriach nie ma nic o postach ani o wymaganiach konta Forum. Dziękuję i Pozdrawiam // Usuwam Nazwy Serwerów. // Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72737 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Nie spełniasz wymagan. Na serwie gram czesto i ani razu Cie nie widzialem. Na forum najpierw sie poudzielaj, dopiero potem skladaj podanie. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Września 2013 #72749 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Jestem na NIE! Nie spełniasz wymagań a do tego konto dla podania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72891 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Na Nie nie spełniasz wymagań wgl nie widuje cię na serwerze,konto do podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72898 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 hehe przepraszam żę piszę w swoim podaniu ale robie to tylko raz Jeśli mnie panowie nie widujecie na serwerze to najwidoczniej sami musicie popracować nad frekwencją gry na serwerze Wymagania? hmmm,, macie tu coś dotyczącego konta forum ? Czytanie ze zrozumieniem się kłania panowie "Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenie raz dziennie na forum, - Posiadanie mikrofonu, - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - Minimum 30h przegrane na serwerze, - Obowiązkowo aktywne konto steam, - Minimum 16 lat." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72936 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Osobiście nie widzialem Cie na serwerze, podaj link do gametrackera, ile masz godzin przegranych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73109 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Na nie, nigdy Cie nie widzialem na serwerze +konto do podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2013 #73145 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 nie mam zamiaru nic udawadniac, pozdrawiam ogarniętych admów którzy nie reagują na wiadomości z u@ poprostu dla was Admin to chyba ranga na forum i respect u graczy.. A to chyba nie o to chodzi według mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Września 2013 #73160 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Proszę Cię , Admin to nie tylko ranga - to jest odpowiedzialna funkcja , jednakże nie mam zamiaru Ci tego tłumaczyć . Składasz podanie , ale nie spełniasz podstawowych kryteriów , a teraz wypisujesz głupoty wiec czego Ty od nas oczekujesz ? Admin to też człowiek i ma prawo do pomyłek . Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 15 Września 2013 #73208 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Na NIE ! Nie spełniasz wymogów i wypowiadasz się w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2013 #73736 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Na NIE. Powody wyrzej wymienione. // Taka wypowiedź to czysty spam - tym razem bez % / Lovonany' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Września 2013 #75350 Administrator Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362121 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina FFA" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi