Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie by MaHir

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: =MaHir=

Doświadczenie (w byciu adminem): *****.com , Cs-**.pl *******.eu , Cs-*******.pl Y****our.pl , Cs**.pl

Znajomość AMXX (W skali 1-10): nie jest to wielkie halo znać amx (szczegołenie amxmodmenu z komend dla admina), ale myślę że pewnie znajdzie się coś czego nie będę wiedział więc uważam że moje umiejętności wycenię na 8/9 pkt

Staż w CS-sie: hmm.. 9/10 lat z przerwami, konto steam mam już inne ponieważ początki grałem na ns, później steam które mi zhackowano i aktualny steam.

Steam / NonSteam: Oczywiście Steam

Dlaczego TY .!: Gram dość często i zdaję sobie sprawę żę ilość adminów na serwerze nie jest zbyt wielka, a widuję odpaleńców którzy myślą że są bezkarni, swoją drogą proponowałbym wam wprowadzić serwer CS:GO który mógłbym adminować (jest to tylko pomysł a nie rozkaz) ale dopóki go nie ma to chciałbym być w szeregach admina FFA

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu jakieś 3,4,5 h a w weekendy (gdy nie mam jakiś zajęc typu balet,wesele,impreza) nawet do 6,7h

Kontakt: GG,Skype,Steam,Tel kom. ewentualnie dla chętnych facebook :);)

PS: Pewnie powiecie że jestem now bo dopiero się zarejestrowałęm, ale chyba staram się o odamina na serwerze a nie na forum, prawda ? Ale napewno będę spędzał równą wartość czasu na forum jak i na cs, a w kryteriach nie ma nic o postach ani o wymaganiach konta Forum.

Dziękuję i Pozdrawiam :)

// Usuwam Nazwy Serwerów.  // Procentowy

Nie spełniasz wymagan.

Na serwie gram czesto i ani razu Cie nie widzialem.

Na forum najpierw sie poudzielaj, dopiero potem skladaj podanie.

Jestem na NIE

hehe :) przepraszam żę piszę w swoim podaniu ale robie to tylko raz :)

Jeśli mnie panowie nie widujecie na serwerze to najwidoczniej sami musicie popracować nad frekwencją gry na serwerze :)

Wymagania? hmmm,, macie tu coś dotyczącego konta forum ? :) Czytanie ze zrozumieniem się kłania panowie :)

"Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria:

- Wchodzenie raz dziennie na forum,

- Posiadanie mikrofonu,

- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,

- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym

- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,

- Minimum 30h przegrane na serwerze,

- Obowiązkowo aktywne konto steam,

- Minimum 16 lat."

nie mam zamiaru nic udawadniac, pozdrawiam ogarniętych admów którzy nie reagują na wiadomości z u@ :) poprostu dla was Admin to chyba ranga na forum i respect u graczy.. A to chyba nie o to chodzi według mnie

Proszę Cię , Admin to nie tylko ranga - to jest odpowiedzialna funkcja , jednakże nie mam zamiaru Ci tego tłumaczyć . Składasz podanie , ale nie spełniasz podstawowych kryteriów , a teraz wypisujesz głupoty wiec czego Ty od nas oczekujesz ?  Admin to też człowiek i ma prawo do pomyłek . Dziękuję. ;)

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...