Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72831 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 mam problem z fpsami na steam w cs 1.6 strasznie mi skaczą i proboje je powiekszyc ustabilinic komendami roznymi zmianami w opcjach ale to nic prawie nie daje ;d moze macie jakie komendy albo jakies propozycje zeby te fpsy powiekszyc i zeby zniknely mi te klatki ;d , jesli chodzi o NonSteam to wgle nie ma klatek fpsy ciagle 99.9 tylko na steam szaleja moze ktos mial podobnie lub wie jak to naprawic ;d pisac kazda propozycja sugestia sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 14 Września 2013 #72853 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 moja propozycja wróć do starej wersji cs-a tam pare komend i wszytko działało na nowej wersji jest tego o wiele więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72723 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 moja propozycja wróć do starej wersji cs-a tam pare komend i wszytko działało na nowej wersji jest tego o wiele więcej wlasnie taki problem ze to jest stara wersja cs na steam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi