Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72634 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Opis. Admin może w trakcie gry zmieniać sobie model postaci. Po wpisaniu na say'u /model pojawia się menu: 1.Model TT 2.Model CT 3.Model Vipa Jeśli ktoś bez flagi na kickowanie wpisze /model pojawi mu się komunikat :**Error-Menu tylko dla admina Niech każdy Administrator/Admin/Modeator się wypowie w sprawie tego posta. To jest testowy wygląd;(Wygląd Pań i Panów http://speedy.sh/6jyen/santact.png Dalsze szczegóły po glosowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72633 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Dla mnie jest to bez sensu, po co wyrózniać sie z tłumu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72637 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 A według mnie jest to dobry pomysł, tylko aby był ustalony model, że Admin CT przykładowo miał Czarny garniak, a w TT biały. Gracze powinni wiedzieć, że admin jest na serwerze, to coś w stylu znaku przed fotoradarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72639 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 ct bedzie inny tt i vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 13 Września 2013 #72640 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Nasz dust jest typowym FFA, nie 4funem. Wydaje mi się, że ten plugin by za bardzo przeciążył serwer + ludzie co posiadają słabe łączę musieliby to ściągać dłuuugo. Gracze powinni wiedzieć, że admin jest na serwerze, to coś w stylu znaku przed fotoradarem Jeszcze napisać ogłoszenie "Admin w graniaku czuwa". Bezsensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72641 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Propozycja bez sensu za zgodą aquaxa zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi