Gość Guest Napisano 12 Września 2013 #72510 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Nick: LiptoN;* Wiek: 17 Doświadczenie w byciu adminem: Mam bardzo duże doświadczenie w byciu adminem , więc myślę że sobie sobie poradzę. Znajomość AMXX w skali 1-10: 8/10 Staż w cs`ie: 6 lat. Steam / NonSteam: Jak najbardziej platforma Steam. Dlaczego Ty!: Chetnie pomagam młodszym graczom w ogarnięciu gry takiej jak Counter-Strike, potrafie zaobserwować czy ktoś ma jakieś wspomagacze typu (AIM,WH,SH) i konsekwetnie ukarać za to. Czas jaki dziennie poświecasz na cs`a: Często jestem widziany na serwerowni. Kontakt:34453891 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 12 Września 2013 #72512 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Na nie , ani razu cię nie widziałem na serwie , aktywność na forum, nie tu nie ma aktywności 1 post to podanie i nic więcej NA DUŻE NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Września 2013 #72517 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Jestem na NIE: -Słaba aktywność na 4um (zerowa) -Słaba aktywność na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Września 2013 #72518 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Jestem na TAK, bo +fajnie sie z Toba gada na Ts3 i gra +jestes mily i ogarniety popraw tylko aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72526 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Jestem na NIE - słaba aktywność na forum - słaba aktywność na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72541 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Jestem na Nie : -Brak aktywności forum i gra. //+10 % wypowiedź nic nie wnosi do tematu / Neymar Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 13 Września 2013 #72553 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Jestem na NIE: -Brak aktywności na forum -Słaba aktywność na serwerze //SPAM +10 % / Neymar Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 13 Września 2013 #72565 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 jestem na tak +mikro +doświatczenie admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72567 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 jestem na nie powody podane po wyżej //Nie patrz na powody wyżej , tylko podaj swoje uzasadnienie dlaczego jesteś na nie , + 10 Lovonany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72568 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 jestem na NIE!! -nigdy Cię nie widziałem na serwie -słaba aktywność na forum powody powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 13 Września 2013 #72820 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 jestem na TAK - widziałem go na serwie - ogarnięty - sprawdził kilka osób bez adminowskiego wh - ts+ - wiek + - doświadczenie jest w AMX - kultuka, opanowany forum można nadrobić... admin ma być aktywny w grze a nie na forum... takie jest moje zdanie a od kiedy zaczął grać to widzę go często;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72836 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Jestem na TAK + AMX Badrdzo dobry +Kultura +wiek +jak gram na serverze to go wiedze cały czas -Forum sie nadrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Września 2013 #72692 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Jestem na Neutral, ponieważ musisz poprawić aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 15 Września 2013 #73340 Administrator Udostępnij Napisano 15 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi