isrin Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Witam , mam taki problem i chyba ma o każdy właściciel klanu , chodzi mi o to iż jak robię klan to przez pierwsze 2min mam Lidera ale potem jak by mi ktoś zabrał , wydaje tylko te monety a tu i tak nie mogę być liderem klanu którego ja stworzyłem , nie mogę , zapraszać , ulepszać klanu ani nic innego , proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Tak samo mam. A także jak jest nowa mapa to kasują Ci się monety. Troszkę lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 11 Września 2013 Administrator Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Klany, które wczoraj wgrałem to wersja alfa można by było powiedzieć. Myślę, że jak złapie programistę to szybko się upora z błędami, które są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Nie da sie takze przekazac klanu ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Ja mam też dokładnie tak samo. Zróbice coś z tym jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Mi tak samo sie kasuja nwm czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Nom ja też założyłęm klan i już niemam lidera. Naprawcie to szybko bo tylko monety sie marnują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 I dalej ten sam problem z klanami , robię nowy klan i dalej nie mam na nim lider'a Pomocy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Nie wiem ale mi działa normalnie może jest tak niektórym działa a niektórym nie zresztą tak jak aquax powiedział złapię programistę to naprawi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Temat do zamkniecia. Takich tematow jest pelno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 mam pytanie jestem raczej bylem liderem klanu goldap ale ktos mi go ukradl co mam zrobic z tym teraz nie wiem co sie dzieje na tym serwerze pomoze ktos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2013 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Klany są nie naprawione, zresztą była masa tematów na ten temat, a aquax mi powiedział, że nie wiem czy na 100% będą naprawione klany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi