Gość Guest Napisano 11 Września 2013 #72095 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Witam...otoz mam pewna propozycje dotyczaca map na serwerze. Wszyscy nie chca grac westwood po westwood,eldorado a po eldorado westwood_big. Robi sie to zenujace powoli na prawde a jak juz te 3 mapy zagraja to graja assault a potem assault_mega,moze dust_2 w miedzy czasie. Wnioslbym o wprowadzenie mapcyklu,albo o powiekszenie przerwy miedzy granymi mapami a jednego z wetwood wypieprzyc calkiem z listy map,jest na prawde tyle fajnych mapek na serwerze a grane jest moze z 6 w ogole...piszcie co wy na to :zdziwko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Września 2013 #72107 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 cvar jest ustawiony na 8 czyli jak jest eldo to znow bedzie za 8 mapek. Jeżeli wywalimy te mapki możemy stracić graczy Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Września 2013 #72108 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 mozna zrobić po 1 mapce westa 1 assaulta lub ;/ a nie , bo te mapy to sie juz nudne robia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Września 2013 #72110 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Jestem za, część graczy juz na to narzeka że głownie sa grane assault(i upc), westwood(zwykly, mtk i big)i eldorado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 11 Września 2013 #72121 Administrator Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Usuwać najczęściej grane i lubiane mapki na serwerze to głupota. Na pewno to nie przejdzie. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi