jar|luki Napisano 10 Września 2013 #71936 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Wzór podania: Nick: jar|luki Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): 3 lata op serwera rok h@ , opiekun grupy do rozpoznawania czitow Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: okolo 3-4 lat dokladnie nie wiem kiedy zaczynalem Steam / NonSteam: STEAM_0:0:55433223 Dlaczego TY .!: prawde mowiac skladam podanie po sytuacji na serwerze gdzie 2 aimow biegalo i nie mial kto zbanowac , mysle ze przyda wam sie ogarniety admin Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: roznie 2 -3 godziny teraz moze byc i wiecej Kontakt: steam forum email oraz gg ale na nie rzadko wchodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2013 #71937 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Jestem na TAK. Często jesteś na serwie, spełniasz wymagania, jakąś aktywność na 4um jest. Wbijaj tylko częściej na TSa. Myślę, że powinieneś dostać adma na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2013 #71956 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Na Duże TAK . Chłop jest ogarnięty i na pewno da sobie radę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2013 #71959 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Jestem na TAK Widuję go na serwerze, kulturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2013 #71960 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Jestem na tak. Często gra, problemów nie sprawia. Powinien dać radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 10 Września 2013 #71969 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Jestem na tak . Grałem z Tobą nie raz rozmawiałem na Ts , wydajesz się miła i ogarniętą osobą . Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2013 #72047 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Jestem na TAK + czas na serwerze jest + forum wmiarę jest + Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Września 2013 #72079 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Jestem na wielkie TAK //Wypowiedź nie wnosi nic do tematu +10% / Neymar Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Września 2013 #72088 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi