Gość Guest Napisano 10 Września 2013 #71909 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Chciałbym wam zaproponować Wgranie pluginu LucciaToogle , ten plugin jest bardzo przydatny dla Adminów i tym bardziej bardzo przyda się na dd2 przy takiej ilości Graczy. jest to owy wykrywacz Wh bardzo przydatny na Non Steam jak i STeam i szybko łatwo jest złapać Delikwenta , Osobiście Posiadałem go na Swoim Serwerze i nie miałem Zastrzeżeń jest łatwy do Wgrania nie przeciąża Plików no i nie trzeba Robić SSów co 5 min wystarczy nagrać np jak strzela lub w jaki kol wiek sposób interesuje się nim. Bo jak wiemy ESP nie zawsze Pomaga szczególnie gdy gracz sie mocno kryje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2013 #71927 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Była juz taka propozycja i została negatywnie rozpatrzona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2013 #71928 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 rozumiem, ale właściwie to czemu odrzucona? 90% serwerów ma ten plugin nie próbowaliście a odrzucacie może warto spróbować bo naprawdę to Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2013 #71929 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Jestem za wgraniem tego pluginu, dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2013 #71930 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=11705 Mysle ze mozna zamknąć bo pewnie wiele sie nie zmienilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2013 #71932 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 no tak Buguje sie ale tylko "Niebo" oraz czasami dzwiek. Po-prostu trzeba go stawiac w odpowiednich miejscach i nie będzie problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2013 #71972 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Można by było spróbować na razie na jednym serwerze, i jak sie sprawdzi to dodac na inne serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2013 #71974 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Moim zdaniem nie potrzebne mamy esp , więc nie ma co zaśmiecać serwera następnymi pluginami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Września 2013 #71984 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Dosyć świeży temat z podobną propozycją został zamknięty.Myślę,że wszystko zostało już wyjaśnione. //Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2013 #71985 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Było już wiele propozycji na ten temat http://multi-head.pl/showthread.php?tid=7494 kolejny temat, nie została ona wgrana ponieważ się buguje /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi