Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71668 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 moze by tak dodac inferno na dd2 by bylo ciekawiej sa jacys chetni ze by przerobic serwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71669 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 "ONLY DD2" w tłumaczeniu znaczy "TYLKO DD2" ! Więc odpowiedz sobie na pytanie czy takie coś zostanie wprowadzone. Jest to topowy serwer w Polsce i jakiekolwiek zmiany graniczyłyby z głupotą. Myślę, że mogę zamknąć, bo propozycja jest zupełnym nonsensem. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 9 Września 2013 #71670 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 NIE. To jest only DD2 i tak zostanie. Nie można tego zmieniać. Nie wiem czy wiesz, ale istnieje bardzo dużo ONLY DD2 - multi-head jest na drugim miejscu w rankingu. Nasz BF2 ma mapki : dd2, nuke, inferno. Więc tam zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi