Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71644 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Nick: Kotek Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): ogromne 2.5 roku Admin 3 lata jh@ Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: dłuugo Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Widać ze na dd2 jest ogólny brak adminów Badeek sam sobie nie poradzi na 32 sloty bo wiem jak to jest ciężko przed praca gram na waszym serwerze dość długi o po prostu co tu sie dzieje to przekracza granice aimy,i wgl 0 jakiejkolwiek kontroli dlatego chciałbym pomóc ogarnąć serwer bo naprawdę jest fajny i grają na nim ciekawi Ludzie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: bd Sporo czasu jak mam wolne to i cały dzień Kontakt: -Steam kotek27 wiem ze nie mam za bardzo dużo Godzin na tym serwerze ale naprawdę chciałbym to nadrobić tylko właściwie sie nie da bo wejdzie jakiś NS odpalony i po prostu psuje atmosferę gry i ogólnie co 2 gi gracz wychodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71648 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Na NIE : - przegrane zaledwie 6 godzin - bardzo niska aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71657 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Na NIE: -Aktywność na 4um -Aktywność na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71658 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Na NIE Brak aktywności na forum oraz serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71663 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Na nie brak aktywnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Września 2013 #71686 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Popraw swoją aktywność i zgłoś się ponownie po upływie dwóch tygodni. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi