Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71392 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Nick:[E]ry[k] [H]olery[k] Wiek:30 Doświadczenie (w byciu adminem): doświadczenie jest Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: z jakieś 7lat by się uzbierało Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Chciałbym pomóc serwerowni w wyeliminowaniu "cheatów" oraz graczy bez kultury Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3h Kontakt:steam ,pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71405 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na tak : Spełnia wszystkie wymagania , jest aktywny na forum i na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Września 2013 #71409 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na tak . Aktywny na serverze , na forum jest w miarę przyzwoicie . Myślę , że można dać Ci szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 8 Września 2013 #71412 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Oczywiście jestem na TAK . Ma przegrane 30h, na forum też aktywność jest poza tym gracz jest bardzo miły, kulturalny i ogarnięty .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71417 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na TAK, spełnia wymagania. Aktywny na serwerze jak i na forum, jest bardzo ogarniętą osobą (wiem, bo nie raz rozmawialiśmy na TS3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71504 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na Tak : - Spełnia wymagania - Poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71509 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na Tak wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71632 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Jestem na TAK - wiek - forum - wymagania spelnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71732 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Tak - spełnia wymagania, na serwerze widuję. Bedzie dobrym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Września 2013 #71734 Administrator Udostępnij Napisano 9 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi