Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71371 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witam, chciałbym zwrócić uwagę Adminom na serwerze cod chcialbyS oraz Kenpachi Zaraki ponieważ kiedy oni przebywali na serwerze gracz ELO ELO 2,5,0 grał przez 3 mapy na pingu powyżej 120-150 i poprostu lagował serwer. Gracze zwracali się do adminów aby go zbanowali a oni notorycznie to ignorowali i wkońcu jak ja napisałem : (PLAYER) PolishSmoker.uk : wypierdol tego elo elo slepy jestes zobacz jego ping. to dostałem bana ( ban słuszny czy nie, nie ważne..) Chodzi mi oto aby admini szybciej reagowali na postulaty graczy. * To nie jest skarga i sory jeżeli zły dział* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71381 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 O ile dobrze pamiętam gracz ten ma taki internet i nie może obniżyć pingu . //Przenoszę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71447 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 To prawda ten gracz nie może zmniejszyć pingu, a pozatem jak mogło ci lagować jak np ja i wiele innych osób sie nie skarżyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 8 Września 2013 #71466 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Tak jak napisali wyżej . Gracz ten nie może mieć mniejszego pingu więc ma tak jakby immunitet . gdyby np. jego ping przekraczał 200 to wtedy otrzymał by bana ale z pingiem prawie cały czas 120 około nie wydaje mi się żeby "lagował" kogokolwiek. A widziałem od razu że napisałeś . Jeśli nie wiesz to admini mają innym kolorem zgłoszenia na U@ więc łatwo zauważyć . Sprawa wyjaśniona , do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71473 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Zamykam, aby uniknąć spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi