Go艣膰 Guest Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71283 Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 Nick:.::El!t3::. 聽 Wiek:16 聽 Data rejestracji na forum:02.07.2013 聽 Czas sp臋dzony na forum:1 dzie艅 7h 25 min 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu:7-9 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:nie 聽 Dlaczego Ty?:Jestem do艣膰 cz臋sto na forum , i wkurza mnie to jak np. ktos dostanie ss'y i czeka na ub z 2 h ... A jakby by艂o wiecej ubteam to mniej by sie czeka艂o na ub 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:1-3h 聽 Co艣 od siebie:Prosze o przyj臋cie podania ;0 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71294 Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 B臋d臋 na TAK, je偶eli odpracujesz procenty. Cz臋sto jeste艣 na forum nie widz臋, 偶adnych przeciwwskaza艅. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71305 Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 Na razie na NIE! masz 40 % i chcesz UBT ? Odpracujesz to pomy艣l臋 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71306 Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 Ja jestem neutral jakos mnie nie przekona艂es mnie do siebie. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71309 Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 Z tego co wiem masz 30 % , ale na pewno dasz rad臋 s膮siedzie i jestem na du偶e TAK Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71336 Administrator Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 Niestety masz 40 %. Musisz to odrobi膰 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71337 Administrator Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. 聽 聽 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi