Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71283 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Nick:.::El!t3::. Wiek:16 Data rejestracji na forum:02.07.2013 Czas spędzony na forum:1 dzień 7h 25 min Doświadczenie w ocenianiu:7-9 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:nie Dlaczego Ty?:Jestem dość często na forum , i wkurza mnie to jak np. ktos dostanie ss'y i czeka na ub z 2 h ... A jakby było wiecej ubteam to mniej by sie czekało na ub Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:1-3h Coś od siebie:Prosze o przyjęcie podania ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Września 2013 Premium #71294 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Będę na TAK, jeżeli odpracujesz procenty. Często jesteś na forum nie widzę, żadnych przeciwwskazań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71305 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Na razie na NIE! masz 40 % i chcesz UBT ? Odpracujesz to pomyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71306 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ja jestem neutral jakos mnie nie przekonałes mnie do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71309 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Z tego co wiem masz 30 % , ale na pewno dasz radę sąsiedzie i jestem na duże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71336 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Niestety masz 40 %. Musisz to odrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71337 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi