Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71095 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Nick:RastaMan Wiek:15 Data rejestracji na forum:11-10-2012 Czas spędzony na forum:1 Miesiąc, 1 Dzień, 8 Godzin, 38 Minut, 33 Sekund Doświadczenie w ocenianiu: Duże Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak. Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Na forum nie ale na serverze ale to kieeedys na DD2 za SS'y Dlaczego Ty?: Zauważyłem że rekrutacja na posadę UnBanTeam jest ON więc postanowiłem złożyć podanie .A drugim powodem było zrobienie dla MH cos więcej.Jestem już adminem Cod Mod slow exp ale wiem że stać mnie na cos więcej. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Oj dużo Coś od siebie: Mam na imię Chrystian.Mam 15 lat,mieszkam w Poznaniu od urodzenia.Moja przyoda z MH zaczęła się gdy Krzysiu obecny moderator powiedział żebym zaczął grać w CS więc zainstalowałem i zagrałem .Wtedy grałem tylko na Cod Mod ;d,zaczynałem klasa ninja ale potem kupiłem kapitana i gram nim do dzis .Po jakims czasie złożyłem podanie ale zostało odzrzucone.Złożyłem znów podanie i przyjęli !.Oprócz Cs gram w piłkę i jeżdżę na hulajnodzę wyczynowo obcenie umiem Barspina,360 i 180 z wywijką .I to tyle o mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71126 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na TAK, spełnia wymagania i jest bardzo aktywny, można dać mu szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71127 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na TAK - aktywność jest - miły - pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 8 Września 2013 #71136 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na TAK. Aktywny, miły, da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71138 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na Tak,Jesteś aktywny no i na pewno niesiesz pomoc sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71145 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na Tak.Aktywny na forum, na którym spędza sporo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 8 Września 2013 #71289 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 na Tak, + Ogarnia + Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71291 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Równiez na tak. -miły -Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71340 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Masz 20 %. Musisz to odrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71341 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361892 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi