Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71083 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Nick : nOt^ Godzina zdarzenia: nie mam pojecia, nie gralem aktualnie na tym serwerze. Mapa: De_Dust2 SteamID:' STEAM_0 : 1 : 69472793 Wypis z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : nOt^ [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 69472793 ' [AMXBans] Your IP : ' 78.10.73.72 ' [AMXBans] =============================================== Uzasadnienie:Witam, chcial bym sie dowiedziec za co banik ? w konsoli pisze ze czitujesz O_O , bez screenów nic i nadodatek admin musial mnie zbanowac po mojim wyjsciu z serwera bo osobiscie nie zostalem zbanowany podczas gry. Prosze o szybkiego Unbana , PozdrawiamUśmiech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71097 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Poczekajmy na wypowiedź admina banującego, dopiero wtedy podejmiemy następne kroki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71245 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 sorki ,ale ja cie nie banowałem widocznie jakiś błąd amx. unban oczywiście . do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi