`Shooter. Napisano 6 Wrze艣nia 2013 #70502 Udost臋pnij Napisano 6 Wrze艣nia 2013 Nick: .:Shooter:. 聽 Wiek: 15 lat 聽 Data rejestracji na forum:16-07-2013 聽 Czas sp臋dzony na forum:5 Dni, 17 Godzin, 34 Minut, 7 Sekund 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu:Do艣wiadczenie mam nawet dobre, zajmowalem sie tym na jednej serwerowni 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:TAK 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Nie 聽 Dlaczego Ty?:Jestem osob膮 odpowiedzialn膮, du偶o siedz臋 na forum, umiem rozpozna膰 czy odpalony czy nie i chc臋 pom贸c UBT 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:W tygodniu 1-2 godz a weekendy 3-5 聽 Co艣 od siebie: Licze na dobre rozpatrzenie mojego podania. Mo偶na mi da膰 t臋 funkcje na pr贸b臋 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Wrze艣nia 2013 #70511 Udost臋pnij Napisano 6 Wrze艣nia 2013 Nie znam Ci臋.Lecz po艣wi臋casz du偶o czasu na forum i jeste艣 aktywny.Jestem na Tak. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Wrze艣nia 2013 #70515 Udost臋pnij Napisano 6 Wrze艣nia 2013 Na tak aktywny udziela si臋 mo偶na da膰 mu szanse. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Wrze艣nia 2013 #70519 Udost臋pnij Napisano 6 Wrze艣nia 2013 Udziela si臋 na forum, aktywny, mi艂y, pomocny. 聽 聽 聽 Jestem na TAK. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Wrze艣nia 2013 #70644 Udost臋pnij Napisano 6 Wrze艣nia 2013 Jestem na Tak. Znam Shootera d艂ugo da sie z nim proozmawia膰 opanowany i spokojny nie robi problem贸w. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Wrze艣nia 2013 #70664 Udost臋pnij Napisano 6 Wrze艣nia 2013 R贸wnie偶 jestem na Tak 聽 Udziela si臋 na forum 聽 Jest aktywny, godny zaufania Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Wrze艣nia 2013 #70665 Udost臋pnij Napisano 6 Wrze艣nia 2013 Jestem na tak. Mi艂y pomocny my艣l膮 偶e ogarni臋ty. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Wrze艣nia 2013 #70735 Udost臋pnij Napisano 6 Wrze艣nia 2013 Jestem na tak. Mi艂y, aktywny... poradzi sobie. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71140 Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 Na TAK. 聽 Znam go, ogarnie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71146 Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 Jestem na TAK, ogarnia i jest aktywny. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71157 Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 TAK :<3 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71174 Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 聽 TAK :<3 聽 聽 聽 聽 Tak ? , co to za wypowiedz . jakie艣 uzasadnienia ? 聽 聽 聽 聽 聽 Ja osobi艣cie jestem na tak du偶o czasu sp臋dza na forum i jest ogarni臋tym cz艂owiekiem. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71207 Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 Jestem na TAK .. Du偶o czasu sp臋dza na forum, jest pomocny i ogarni臋ty Da sobie rad臋 w UBT Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71342 Administrator Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci. 聽 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi