`Shooter. Napisano 6 Września 2013 #70502 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Nick: .:Shooter:. Wiek: 15 lat Data rejestracji na forum:16-07-2013 Czas spędzony na forum:5 Dni, 17 Godzin, 34 Minut, 7 Sekund Doświadczenie w ocenianiu:Doświadczenie mam nawet dobre, zajmowalem sie tym na jednej serwerowni Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:TAK Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie Dlaczego Ty?:Jestem osobą odpowiedzialną, dużo siedzę na forum, umiem rozpoznać czy odpalony czy nie i chcę pomóc UBT Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:W tygodniu 1-2 godz a weekendy 3-5 Coś od siebie: Licze na dobre rozpatrzenie mojego podania. Można mi dać tę funkcje na próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70511 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Nie znam Cię.Lecz poświęcasz dużo czasu na forum i jesteś aktywny.Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70515 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na tak aktywny udziela się można dać mu szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70519 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Udziela się na forum, aktywny, miły, pomocny. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70644 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na Tak. Znam Shootera długo da sie z nim proozmawiać opanowany i spokojny nie robi problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70664 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Również jestem na Tak Udziela się na forum Jest aktywny, godny zaufania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70665 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na tak. Miły pomocny myślą że ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70735 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na tak. Miły, aktywny... poradzi sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71140 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Na TAK. Znam go, ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71146 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na TAK, ogarnia i jest aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71157 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 TAK :<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71174 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 TAK :<3 Tak ? , co to za wypowiedz . jakieś uzasadnienia ? Ja osobiście jestem na tak dużo czasu spędza na forum i jest ogarniętym człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 8 Września 2013 #71207 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na TAK .. Dużo czasu spędza na forum, jest pomocny i ogarnięty Da sobie radę w UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71342 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi