Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70274 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 1. Imie: Seweryn 2. Kontakt: - Gadu-Gadu: 47924654 - Steam: xychas - E-Mail: [email protected] 3. Lokalizacja: Brenna/De_Dust2 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 4-5 godzinek dziennie 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): 3 - 5 godzin, zawsze jestem na bieżąco. 6. Posty (min. 50 sensownych): Z tym jest drobny problem, ale tu decyzję co do podania zostawiam aquax'owi. 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Otóż, forum jest bardzo dobrze prowadzone. Jedynie, to utrzymanie ładu i porządku i systematyki. Troszkę efektów stylistyki, konkursy, nowe pomysły dot. działów. Ogólnie, moja kreatywność jest rozbudowana. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Całe forum jest moją pasją, całemu pokładam zaangażowanie. Tutaj decyzja wasza 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Umiejętności te mam wrodzone, moderuję ponad 5 lat nie tylko na forach. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Posiadam te cechy nienaganne. Jestem bezstronny, obiektywny i konsekwentny. 11. Coś o sobie: Nazywam się Seweryn, mam 16 lat. Interesuję się grafiką komputerową, moderacja for - serwisów społecznościowych, sportem (piłka nożna), grami FPS/MMORPG i rzecz jasna dziewczynami. Posiadam mnóstwo wolnego czasu, który mogę przełożyć na rozrywkę dla użytkowników i dopilnowanie porządku. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Tak, moderowałem ponad 40 razy na .pl/.com/.eu/.tk, kazdy styl jest super. Ewidentnie wolę vBulletin/IPB lecz myBy to moja "szkoła" na której rozpoczynałem. 13. Obowiązkowe mikro: Posiadam, jak najbardziej. .. wiążę przyszłość z tym forum, także Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania Pozdrawiam Raaku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70275 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na TAK . Ogarniesz , jesteś pomocny i problemów z tobą nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70278 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Przykro mi to mówić, ale jestem na NIE. Nie spełniasz wymagań, a na naszej serwerowni jesteś jeszcze za krótko. Poczekaj jeszcze troszkę z podaniem, daj się poznać, wiem, że jesteś bardzo ogarnięty ale moim zdaniem jeszcze nie jest to dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 5 Września 2013 #70279 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na nie nie spełniasz wymagań . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Września 2013 #70284 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na nie, nie znam Cię zbyt dobrze , jesteś krótko na serverovni , daj się poznać . Prowadzisz Redakcję MH , to duży + , ale jednak jak dla mnie jeszcze za mały staż . Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 5 Września 2013 #70315 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na nie , nie spełniasz wymagań mało postów i czasu spędzonego na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70318 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na nie,nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70319 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 jestem na nie jesteś bardzo krótko na naszym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70371 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na Tak spelniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70381 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na NIE. Nie spełniasz podst. wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70386 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Brak wymagań. Spróbuj innym razem, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70455 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem Neutral brak wymaganych 50 postów + za krótko jesteś z nami choć widać ze ogarnął byś tą funkcje jesteś redaktorem naczelnym poczekaj do następnej rekrutacji dobij te 50 postów a będę na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70489 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Nie znam Cię, Nie spełniasz wymagań i dodatkowo dołączyłeś do sieci nie dawno więc jestem zmuszony dać Ci Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Września 2013 #70651 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na NIE. Masz za mało postów i słabą aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70657 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na nie nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70679 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na Nie Masz ledwo rozpatrzone podanie o grafika a tu już następne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70681 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na NIE. Masz za mało postów i słabą aktywność na forum!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70737 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jeszcze za wcześnie dla ciebie. Mimo tego że jesteś miły i pomocny odczekaj i zaprzyjaźnij się z obsługą serwera. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71323 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Podanie odrzucone. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361837 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Moderator " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi