Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70262 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 1. Imie: Sebastian 2. Kontakt: GG , Steam , Forum , ts 3. Lokalizacja: Konin 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: Jak mam wolny czas to wchodzę ( 2-5 h ) 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): 30 minut , może więcej . 6. Posty (min. 50 sensownych): Nie , Ale będą . 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym pomagać adminom w ogarnianiu forum bo dużo ludzi łamię regulamin . 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętnie jaki mi przydzielicie to będę zadowolony 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Problemów nie mam . 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Posiadam te cechy . 11. Coś o sobie: Interesuję się piłką nożną oraz jazdą na gokartach ;D 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Nie zajmowałem się , ale ktoś mi może pomóc . 13. Obowiązkowe mikro: Oczywiście ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70265 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Znam Trollera. Wiem że ogarnia można dać mu szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70351 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 jestem na nie za malo spedzasz czasu na cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70355 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Przepraszam że wypowiadam się w swoim podaniu . PeQ sytuację rodzinną mam taką i przez to tak mało ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 5 Września 2013 #70362 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Nie wszystkie wymagania spełniasz . Zbyt mało czasu na forum . Sory ale na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70377 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na NIE - brak 50 postów - słaba aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70389 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Nie spełniasz do końca wymagań. Spróbuj innym razem Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70494 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Mało aktywność na forum Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Września 2013 #70647 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Masz małą aktywność na forum więc NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70696 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na Nie. Niespełniasz wymagań . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70709 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na nie, nie spełniasz wymagań i masz 10% ostrzeżenia za nie znajomość regulaminu i ty chcesz być moderatorem .. odrób 10% i popraw aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71318 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Podanie odrzucone. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi