Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70222 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 1. Imie:Alan 2. Kontakt:Steam,GG,Skype,ts3 3. Lokalizacja:Ciechanów 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a:5-6 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około):3-6 6. Posty (min. 50 sensownych):Oczywiścicie 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie):Pomagać. Widzę niektórych nieogarniętych ludzi którzy z lekka przesadzają. Na Sb również czasami nie przestrzegają regulaminu. Chciałbym Robić wszystko to co musi robić Moderator. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Wszystkie Działy. Chciałbym każdemu pomagać. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Tak Mam. Konfliktów nie mam ze wszystkimi żyje w zgodzie i porządku. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Oczywiście 11. Coś o sobie:Mam na imię Alan. Mam 17 lat. Chodzę do Liceum Krasiniak. Na Profil Biologiczno-Chemiczny. Interesuję się Cs ,Biologią, Chemią,oraz Fifa. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB):Tak jestem w UBT i myślę ze się sprawdzam bardzo dobrze. A co do myBB To oczywiście miałem z tym doczynienia i przysłowiowo ,,ogarniam'' 13. Obowiązkowe mikro:Tak oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 5 Września 2013 #70226 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na Tak. Bardzo miły, pomaga oraz jest kulturalny. Odemnie Wielkie Takkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70229 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na tak, znam goscia z cs'a i ts'a ogolnie spoko gosciu Lubi pożartować, obczaja wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 5 Września 2013 #70235 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 jestem na tak - na serwerze jak trzeba to pomaga i myśle żetu też poradzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70242 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Spełniasz wszystkie wymagania. Jestem Na Tak Nadajesz się na to stanowisko ze swoja pracowitością :!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70250 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na tak , jest miły spokojny pracowity , napewno sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70251 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na TAK . Ogarniasz , jesteś pomocny , kulturalny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Września 2013 #70252 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Wymagania spełnia, jest aktywny więc czemu nie ;p Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70255 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Spełnia wymagania,jest aktywny więc Jestem na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70263 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Powody po wyżej NA TAK + 10% za nieznajomość regulaminu ! ptk IX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70266 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 jestem za tym zeby dac mu szanse po nie waz jest pomocnym graczem i ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Września 2013 #70291 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na tak , jesteś pracowity , widać, że ci zależy . Po za tym , aktywny na forum . Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70295 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ja też jestem na tak, poczytałem podanie i ciekawy z niego człek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 5 Września 2013 #70335 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na tak , poradzisz sobie ale żebyś też nas nie zawiódł chodzi mi o wszystkich co na cb głosują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70354 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jetem na Tak spelniasz wymagnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 5 Września 2013 #70358 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Rudy jesteś i wgl . (tak przynajmniej Cristof mówi) no ale do rzeczy . Wymagania spełniasz , w miarę ogarnięty , troszkę nadpobudliwy ;P Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70360 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Pozytywny koleś, da się porozmawiać. Powodzenia, jestem na tak ! =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70361 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na Tak,wymagania i ogar . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70398 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na tak. Często widoczny na forum. Na pewno poradzi sobie z posadą moderatora. iHALA MADRID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70412 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na TAK. Wymagania spełnia. Pomocny, aktywny, miły, na pewno ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70427 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na tak. Myślę, że będziesz wykonywał obowiązki moderatora tak jak ubt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70476 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Pracowity.Aktywny.Poświęcasz dużo czasu na forum daje Ci mocne Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70486 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na tak aktywny zasługuje na tą posade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Września 2013 #70532 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jetem na TAK.Aktyny, spoko gościu i myślę że napewno sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 6 Września 2013 #70622 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 na Tak. + Aktywny + Pomocny + Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi