Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70206 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 1. Imie: Chrystian 2. Kontakt: Steam,GG,Skype,pw 3. Lokalizacja: Poznań 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: No teraz to mało bo nauka Ale staram się 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Oj dużo ! 6. Posty (min. 50 sensownych): Są 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie):Chciałbym wprowadzić kulturę,miła atmosferę i żeby nie było żadnych nie porozumień 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Mogę zajmować się każdym działem 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jest 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest 11. Coś o sobie: Mam na imię Chrystian i mam 15 lat mieszkam obecnie w Poznaniu.Chodzę do szkoły,uczęszczam do 3 klasy gimnazjum.Po szkole lubię wyjsć na dwór na boisko pograć w piłkę,w grze gram pod nickiem RastaMan.Mam admina na Cod Modzie slow exp. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Miałem już moderatora i szło mi całkiem dobrze 13. Obowiązkowe mikro: Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70209 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na tak aktywny ogarnięty często przebywa na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70228 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na TAK. Długi czas już jest z tą siecią więc można mu dać szanse. Miły, pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70256 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na tak. Grałem z tobą krótki bo krótki czas ale jesteś bardzo ogarniętą, miłą i pomocną osobą. Sądzę że poradzisz sobie spokojnie na tym stanowisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70270 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na TAK . Miły , ogarnia , pomocny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Września 2013 #70302 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na tak , znamy się już dosyć długo , wiem na co Cię stać , myślę , że poradziłbyś sobie z funkcją Moderatora . Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70309 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Spełnia wymagania nie ma co Przyjazny koleś. P.S. Ciekawe kogo wybiorą z takiej ilości znakomitych kandydatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70310 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Pan Rasta witamy. solidny admin Cod mod bez usterek powinien dostać szanse jako moderator da sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70313 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na Tak Znam Raste jest spoko Pomocny i wg Nada sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70352 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na Tak spelniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70387 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jak dlamnie jest spoko i pisze z sensem . Poasadka idealna dla niego . TAK ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70394 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na tak W porządku koleś. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70406 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na tak ogarniety... Poradzi sobie chlop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70411 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jesteś w porządku, aktywny na 4um jak i w grze, lamisz w CSa. Mam nadzieję, że nie zasmucisz mnie i jeżeli Ciebie wybiorą zostaniesz wzorowym modkiem. Masz moje Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70429 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na tak. Spełnia wymagania oraz jest miły pomocny ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70477 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jesteś adminem Cod już bardzo długi czas i praktycznie bez skarg.Dużo czasu poświęcasz serwerowi lecz nie zaniedbujesz forum masz ode mnie Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Września 2013 #70650 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na TAK. Pomocny, aktywny, poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70702 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na tak. Jak takiemu botkowi można dać nie?.. Da rade! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 7 Września 2013 #71042 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Zamykam na prośbę składającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361840 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Moderator " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi