Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70140 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Wzór: Twój nick podczas gry:Legends Of Frag | Toster Jezusa Godzina, data zdarzenia:05/09/2013r Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:178.56.229.38 Uzasadnienie: Dostalem bana za aktywny po raz 2 nie wiem o co w tym chodzi bodajże zadnych czitow nie mam -.- Nie wiem co to znaczy ban za aktywny bo nie jestem doświadczonym graczem w cs z góry przepraszam ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70144 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 http://www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php?bid=328 Admin zrobil Ci ss'y, niestety nie wstawiles ich w wyznaczonym czasie. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70152 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Wyjaśnione. /zamykam ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi