Gość Guest Napisano 4 Września 2013 #70057 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 A więc tak ostatnio zauważyłem że niektórzy użytkownicy prywatnych kanałów ts3 dodają sobie datę pare dni do przodu co według mnie jest bez sensowne.Więc się pytam czy można by jakoś przeciw temu zapobiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70108 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Z tego co sie orejntuje w Sprawach ts to nie da sie z tym nic zrobic mozna jedeynie obserwowac i Jakos ukarac lub zwracac uwage ewentualnie usuwac kanaly lub blokowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 5 Września 2013 #70110 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Napisz do mnie kto + daj dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70124 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Dodawanie daty do przodu skutkuje usunięciem kanału a jeżeli taki widzisz napisz do mnie czy do jakiegoś Moderatora TS. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi