Gość Guest Napisano 4 Września 2013 #69967 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Twój nick podczas gry:Ahilles Godzina, data zdarzenia:16:53 Mapa:De dust STEAM_ID / IP:178.36.160.140 Uzasadnienie:Dostałem bana za bugowanie klasy na 1 dzień? Dlaczego? Jakie bugowanie? Wyskoczył tekst czy skopiować ekwipunek , wybralem tak...i po kilku minutach ban:/ Czy to jest zakazane? Proszę o zdjęcie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2013 #69970 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Admin PAC-MAN! proszę udowodnić że poprawnie dałeś bana. Dodaj demko lub screen z danego momentu gdy gracz bugował klasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2013 #70026 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Chyba muszę czekać do końca bana... Admin PAC-MAN! gra na serwie ale wejść nie raczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2013 #70040 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Poprawnie gdybym miał patrzeć jak ludzie ciągle na generale stawiają działka to wiesz. To wina klasy a ty nie przestrzegałeś regulaminu. A next time. Dostałem polecenie za nie przestrzeganie tego mam robić i tak swoje. Bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 4 Września 2013 #70041 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Moim zdaniem PAC-MAN dobrze zrobił ponieważ nie wolno bugować klas i to było wyraźnie mówione -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 4 Września 2013 #70043 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Zgodnie z regulaminem punkt 15. Zakaz bugowania klas bądź preków. Wcześniej dostałeś już bana za to na godzine z ostrzeżeniem. Nie poskutkowało więc teraz odczekaj bana. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi