Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69775 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Twój nick podczas gry: pex Godzina, data zdarzenia:dziś 12.44 Mapa:de_office_rats STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:60486933' Uzasadnienie: Nie dostałem żadnych ss. Nie mam co wyjaśniać zeskanowałem gracza i go zabiłem. I dostałem za to perma Pytam sie gdzie tu logika ? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Gr@nd! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ http://www.multi-head.pl [AMXBans] Powod: 'wstaw screny' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:60486933' [AMXBans] Twoje IP: '159.205.77.30' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 4 Września 2013 #69893 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 W amx bans nie ma bana, w którym były robione ss. Możliwe, że admin zwyczajnie się pomylił. Moim zdaniem gracz do odbanowania. Jednak poczekajmy na wypowiedź GR@ND'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2013 #69906 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Troche to wszystko długo jakoś trwa.... ( 2 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Września 2013 #70039 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi