Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69766 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Twój nick podczas gry: defto Godzina, data zdarzenia: około 19 dziś Mapa: westwood_big STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:48610726 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Gizmo|xMiszczu. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : defto [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbanscodfast/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 48610726 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 77.255.246.235 ' [AMXBans] =============================================== http://speedy.sh/vV2cy/ssy-defto.rar Jak widać wh nie mam. Jeżeli zmienione modele nie są tutaj mile widziane to serdecznie przepraszam, wykasuję je. Nie czitowałem więc wydaje mi się, że na bana nie zasługuję, polubiłem grę na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69781 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Napiszesz jeszcze jeden taki wątek a z forum też się pożegnasz. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi