Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69755 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Dlaczego Inżynier może stawiać te maszynki wszędzie. Prosze żeby to było zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 3 Września 2013 #69777 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 To jest taka klasa oni budują to działko i w tym samym czasie co budują mogą zginąć więc to jest tak jakby takie poświęcenie Tak nabijają lvl'e. Mi one nie przeszkadzają jak widzę działo to w prosty sposób je OMIJAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 4 Września 2013 #69980 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Inżynier stawia działko wystarczająco długo żebyś do niego doskoczył i go ubił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70129 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 według mnie to działko nikomu ni przeszkadza. W łatwy sposób można je ominąć lub zniszczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70170 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Zgadzam się z up nikomu działka nie przeszkadzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Września 2013 #70173 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Również jak dla mnie do działko wcale nie jest aż takie denerwujące i przeszkadzające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 7 Września 2013 #70805 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 moim zdaniem stawianie działek np na assault przy hostach powinno być zabronione ponieważ to jest małe pomieszczenie gdzie są hosty i powiedzmy że postawią tam 2 działka do tego 3-4 tt pilnuje ich to ciężko jest przedrzeć się przez taką artylerię co do mapy to tylko taki mały przykład:) jak wiadomo inżynier jest co raz bardziej lubiany przez graczy = więcej działek do tego inżynier ma wywalanie broni co jest dodatkowym utrudnieniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70953 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Może i działko nie jest takie mocne, ale jak Satanek napisał potrafi wkurzyć na takich mapkach typu właśnie assault. A co więcej inżynier ma no-recoil i chyba 1/6 na wyrzut broni, a to wcale nie mało, więc do gorszych nie należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Września 2013 #71605 Administrator Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Jeżeli ktoś zrobi dokładny poradnik gdzie można stawiać działka inżynierem a gdzie nie możliwe że byśmy to wprowadzili. Na tą chwilę klasa ta może wszędzie stawiać swe działka. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi