Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69577 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witam przed chwilą zostałem zbanowany przez waszego zarządce gdyż nie chciało mu się ze mną rozmawiać Zamiast kulturalnie posłuchać mnie wolał żeby jego kolega z pokoju poketował mnie wiadomościami których samemu mu się nie chciało do mnie pisać. Prosiłem jedynie o zresetowanie serwera aim/fy/awp ponieważ był off, niestety w odpowiedzi otrzymałem odpowiedź "bo co kurwa?" która to nawet nie raczyła do mnie trafić od samego jej autora:) Widać wysługiwanie się innymi i olewanie sobie problemów na sieci to ulubione zajęcie jednego z waszych zarządców. Niech ta skarga da wam troche moi drodzy do zrozumienia że ranga to też odpowiedzialność a nie same przyjemności. Consecuente chętnie o tym z tobą porozmawiam na tsie, ponieważ uważam że zachowałeś się wobec mnie chamsko i chce żebyś mnie za to przeprosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69586 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 A masz na to jakieś dowody screen/demko??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69591 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Jego słowo przeciw mojemu i albo sie wykpi, albo przyzna się jak mężczyzna. Sam jestem ciekaw co zrobi, lubię kiedy człowiek potrafi się przyznać do błędu. I teraz bezdyskusyjnie czekam co mi na to odpowie Consecuente... Edit: Jednak mam screena który świadczy o mojej prawdomówności... http://speedy.sh/vVCHy/Bez-tytulu.png Logi tsa udowodnią również że mówię prawdę... Więc proszę Administratora tsa o wrzucenie tych logów do tematu żeby każdy mógł je zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69604 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Troche nie w porzadku sie zachowal ... Niby Administrator i wgl. . Ale dobra ... To juz konflikt pomiedzy wami . Mi glownie chodzi o serwer , co z nim i wgl. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69615 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Hehe sory, ze sie wypowiem ale gracz vs H@ chyba wiadomo kto wygra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69619 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 To teraz kolego przedstaw co napisałeś do Rastamana na steam czy tam innym komunikatorze. Bo ten powód bana to są dokładnie Twoje słowa tylko skierowane do mnie. Tego już nie jesteś w stanie napisać "mężczyzno"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69622 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Poczekamy na logi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69623 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Tobie się ciągle wydaje, że jestem na Twoje posyłki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69624 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Wydawało mi się że jesteś bardziej kompetentną osobą. Dziękuje koniec dyskusji czekamy na logi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69625 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Wczoraj dołączyłeś, jakie Ty masz pojęcie o moich kompetencjach. Uwierz to nie Ty kończysz dyskusję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69626 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 na końcu napiszę tylko że nie przeze mnie będziesz ukarany a przez właściciela serwerowni. Mam nadzieje że dało to wszystkim do myślenia na przeprosiny nawet nie licze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69627 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Oj nie licz. Proszę o adekwatną karę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Września 2013 #69630 Administrator Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Wam się ludzie może wydawać czasami że mamy wszystko w dupie, lecz jeżeli postawilibyście się w naszej sytuacji i zaczęli ogarniać wiadomości pisane przez 100-150 osób dziennie zmienilibyście pogląd spraw. Consecuente chciał mieć "chwilę spokoju" i zagrał sobie mixa. Niektórzy z was jak już wam by nie odpisał czujecie się wielce oburzeni i macie to w dupie że akurat coś robimy. Są też takie sytuacje kiedy my, jako Administracja pomagamy danej osobie przez jakiś okres czasu a jeżeli nie pomożemy już w kolejnej bo np nie mamy czasu lub nie wiemy jak to już was to nie obchodzi i piszecie jacy to my nie jesteśmy. Przemyślcie sobie to co napisałem i uświadomcie sobie jedna rzecz; Czy jak byśmy mieli wszystko w dupie to mielibyśmy tą serwerownie tak wysoko postawioną ?! Raczej nie.Tyle ode mnie. Mam nadzieję że chociaż komuś tą wypowiedzią przemówię do rozsądku kto wątpi w naszą osobę i trud włożony w to wszystko. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi