Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69559 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Nick: lat3ks0wy misiak wuha Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Niezbyt duże miałem adma na dawnej elicie kiedyś przez rok czasu. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7,47 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam " kysio09" Dlaczego TY .!: nie będe pisać , że niema admów a są często haxy po prostu gram na tym serwerze ciągle i myślę , że przyda się jakaś pomoc jak nikogo nie będzie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4+ h Kontakt: steam "kysio09" gg 9960859 i jedna prośba nie zraźcie się do tego podania przez mała ilość postów nadrobi się jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69561 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Na nie. Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69567 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Na NIE, nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69571 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Nigdy nie widziałem cię na serwerze, masz zaledwie przegranych 5 godzin, 0 aktywności na forum. Niestety, na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69575 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Jestem na NIE Zerowa aktywność na forum, brak przegranych 30h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Września 2013 #69578 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi