Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69460 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie Jestem tu nowy i postanowiłem , że się przedstawię Tak więc.. Mam na imię Konrad. Mieszkam w woj. warmińsko mazurskim i mam 14 lat , czyli teraz idę do 2 klasy gimnazjum. Interesuję się sportem, dziewczynami oraz grafiką komputerową :> Moim ulubionym daniem są naleśniki z truskawkami polane czekoladąąą *___* A kolory lubię praktycznie wszystkie ;> To chyba na tyle o mnie Jeżeli macie jakieś pytania śmiało zapraszam , z przyjemnością odpowiem ;] Piszę ten post ponieważ chcę poznać jak najwięcej miłych i ogarniętych ludzi z którymi będzie mi się miło grało ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Września 2013 #69463 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witaj na Multi-Head ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69474 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69480 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Cześć. Nie posiadamy w sieci Diablo moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69491 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Czesc Graj czysto ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69521 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69526 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Cześć. Nie posiadamy w sieci Diablo moda. Coś mi sie pomyliło, miało być "CodModa" ^^ Czesc Graj czysto ;p Jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi