Kenpachi Zaraki Napisano 1 Września 2013 #69291 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Witam mam problem z serwem a mianowicie podczas jednej ze zmian map nie wczytywało mi wgl. więc wyłączyłem cs , po ponownym włączeniu nie pokazuje mi go w ulubionych , ponowne dodawanie nic nie daje , a podczas łączenia przez konsolę wyskakuje mi komunikat:You have been banned from this server. Jestem pewny że nie dostałem bana , w amx też nic nie ma . Restart steama/cs;a/kompa nic nie dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69294 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Sprawdzałeś w AMX wpisując swoje IP ? Nick masz "czysty" nie wiem jak IP. Podaj to sprawdzę albo sam sprawdź. Jak masz na te 30 minut to odczekaj a jak perm to odwołaj się że zbieżność IP. Sieciówkę pewnie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 1 Września 2013 Autor #69295 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Nie mam też bana na ip. Nie mam pojęcia co się stało . Chyba nawet admina na serwie nie było więc jak miałem bana dostać. Po prostu nie łączyło mnie z serwem a teraz wgl w ulubionych go nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69305 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 To niestety ja Ci nie pomogę. Nie orientuję się za bardzo w tych rzeczach. Kiedyś mając taka samą sytuacje z serwerem ten sam pojawił mi się po kilku dniach ;/ Naprawdę nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 1 Września 2013 Autor #69311 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Już wszystko działa , odinstalowałem cs i zainstalowałem . Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71802 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Skoro wyjaśnione to... //Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi