Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69048 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Twój nick podczas gry:=4rk4d!0= Godzina, data zdarzenia:2:04 2013-09-01 Mapa:inferno STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:Gratuluje adminowi pomyslowosci ... dostalem bana za aimbota ktorego nie mam .... Gratulacje komu dajecie admina , po jednej dobrej glowie dostalem bana ... Prosze admina o wstawienie demka , poniewaz nie zrobil mi nawet ss . A ja nie gram na czitach ... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Salezian44 [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Reason: 'Aimbot' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:978896046' [AMXBans] Your IP: '37.109.80.147' [AMXBans] ======================================= no typ ma mistrza ... ja jebie czy zawsze jak wejde na serwer i chce sobie pograc to dostaje bana ze mam wstawic ss albo teraz orginalny widze jest ban za aima ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 Września 2013 #69050 Administrator Udostępnij Napisano 1 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi