Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #69026 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Nick: PAC-MAN! Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): Różnie. Ogólnie koło 3-4lat. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 ( Z rozpisywaniem demek. ) Staż w CS-sie: od 2002.r Z Przerwami Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Przyda się pomoc na nowo otwartym Serwerze. Z chłopakami poświęcamy jak najwięcej czasu żeby było jak najlepiej się da. Każde problemy rozwiązujemy jakie się tylko da. Co widać po jakim czasie serwer staje się pełny Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: koło 2-5h+ Kontakt:Steam : PacMan , TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #69027 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 A wiec jestem na DUZE TAK, gracz czesto bywa na TS'ie, czesto pisze na u@, bardzo dobrze się z nim dogadujemy, widzę go na posadzie admina, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #69028 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Widze Pac-Manek złozył podanko na Admina:D. Co by tu powiedziec jestem na Tak bardzo fajnie sie z nim gada jest spoko traktuje go jak dobrego bardzo dobrego kolege zawsze mozna z nim porozmawiac nie wyzywa jest opanowany i spokojny poradzi sobie z tą funkcją na 100% siedzi często noł lajfi jeszcze częsciej. Odemnie ma 100% TAK tak i jeszcze raz TAK. Mam nadzieje ze dostaniesz Admina Widze Pac-Manek złozył podanko na Admina:D. Co by tu powiedziec jestem na Tak bardzo fajnie sie z nim gada jest spoko traktuje go jak dobrego bardzo dobrego kolege zawsze mozna z nim porozmawiac nie wyzywa jest opanowany i spokojny poradzi sobie z tą funkcją na 100% siedzi często noł lajfi jeszcze częsciej. Odemnie ma 100% TAK tak i jeszcze raz TAK. Mam nadzieje ze dostaniesz Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 31 Sierpnia 2013 #69029 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 powiem tak na serwie może ma mało godz przegranych ale od kiedy zaczął gre widzę jak się stara np. poradniki pisze, chce wprowadzić nowe klasy i perki - czynnie udziela się w życie serwera. na TS-ie bywa, kultura jest przyda napewno nam się jego pomoc. jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69082 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Na tak 100% ogarnie nie ma znim problemów. Aktywny na froum . Co tu gadac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69113 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69125 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Tak Aktywny na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69126 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Na TAK: -aktywność na 4um -aktywność na serwerze -często na TSie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69216 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Jestem na TAK - aktywność na forum - aktywność na serwerze - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 1 Września 2013 #69218 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Jestem na TAK: -Aktywny na TS -Aktywny na serwerze -Aktywny na forum -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 1 Września 2013 #69236 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Moim zdaniem bardzo ładne podanie. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69258 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Bardzo, ale to bardzo dobry kandydat. - aktywny na forum i w grze - spelnia wymagania - wiek - nie lamie regulaminu (niektórzy admini to robia - za takie cos od razu powinni zabierac) ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69319 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Jestem na duże TAK -Aktywny w grze jak i na forum -można z nim pogadać na wielorakie tematy -wiek jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69445 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Wszystkie wymagania spełnione, więc jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69449 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Masz moje Tak!,dużo siedzisz na ts3,masz dużą aktywność na forum jak i na serwerze 801 lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69489 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 jestem na TAK TAK , ogarniety zawsze pomoze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Września 2013 #69506 Administrator Udostępnij Napisano 2 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi