Skocz do zawartości

Podanie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: PAC-MAN!

Doświadczenie (w byciu adminem): Różnie. Ogólnie koło 3-4lat.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 ( Z rozpisywaniem demek. )

Staż w CS-sie: od 2002.r Z Przerwami

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego TY .!: Przyda się pomoc na nowo otwartym Serwerze. Z chłopakami poświęcamy jak najwięcej czasu żeby było jak najlepiej się da.

Każde problemy rozwiązujemy jakie się tylko da. Co widać po jakim czasie serwer staje się pełny :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: koło 2-5h+

Kontakt:Steam : PacMan , TS

Widze Pac-Manek złozył podanko na Admina:D. Co by tu powiedziec jestem na Tak bardzo fajnie sie z nim gada jest spoko traktuje go jak dobrego bardzo dobrego kolege zawsze mozna z nim porozmawiac nie wyzywa jest opanowany i spokojny poradzi sobie z tą funkcją na 100% siedzi często noł lajfi jeszcze częsciej.

Odemnie ma 100% TAK tak i jeszcze raz TAK.

Mam nadzieje ze dostaniesz Admina :D

Widze Pac-Manek złozył podanko na Admina:D. Co by tu powiedziec jestem na Tak bardzo fajnie sie z nim gada jest spoko traktuje go jak dobrego bardzo dobrego kolege zawsze mozna z nim porozmawiac nie wyzywa jest opanowany i spokojny poradzi sobie z tą funkcją na 100% siedzi często noł lajfi jeszcze częsciej.

Odemnie ma 100% TAK tak i jeszcze raz TAK.

Mam nadzieje ze dostaniesz Admina :D

powiem tak na serwie może ma mało godz przegranych ale od kiedy zaczął gre widzę jak się stara np. poradniki pisze, chce wprowadzić nowe klasy i perki - czynnie udziela się w życie serwera. na TS-ie bywa, kultura jest przyda napewno nam się jego pomoc.

jestem na TAK

Bardzo, ale to bardzo dobry kandydat.

- aktywny na forum i w grze

- spelnia wymagania

- nie lamie regulaminu (niektórzy admini to robia - za takie cos od razu powinni zabierac) ^^

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...