Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #68927 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Nick:Pro3esor Wiek:16lat Doświadczenie (w byciu adminem):Admin bedzie poraz pierwszy,ale brat mial dużo razy i się przyglądałem wiec jakieś doświadczenie mam. Znajomość AMXX (W skali 1-10):5,6 Staż w CS-sie:1rok Steam / NonSteam:steam Dlaczego TY .!: mogę sie przydać, gdyż niema adminów ja jestem na serwerze i jak bedzie jakiś gracz z hackami będe mógł temu zapobiec i umilić gre innym. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:conajmniej 5h. Kontakt:steam nazwa: Arbuzinio Moge płacić też składki na reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #68936 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 - dosw +steam moge w sumie ci zawsze pomóc w adminowaniu narazie neutral nie znam cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #68943 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Jestem neutral. Popraw aktywność na forum! Wejdź czasami na ts i daj się trochę poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #68946 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Jestem neutral poniewaz aktynowsc na forum zerowa i konto do podania a pozostale rzeczy spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #68947 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 NA NIE Konto do podania zlozone, i nie wierze w te 16 lat jakos, wnioskuje to z tego jak piszesz czasem w cs i na u@, wbij na ts, no i do tego gra ninja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #68961 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Jestem na tak. Chociaż mógłbyś poprawić swoja obecność w życiu forum jak i w Ts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #68966 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Nie znam Cie wg ;o Na forum moglbys dac sie zapoznac z soba Poudzielaj sie troche i wejdz na ts pogadac Ale dobrze ze masz steam Jestem na NEUTRAL z bardziej na nie ;/ Ale popraw to co napisalem a masz u mnie tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #68967 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Jestem na nie. Mała aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 31 Sierpnia 2013 #68974 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Na Nie. Konto założone tylko pod podanie, brak doświadczenia i jakoś nie spodobało mi się jak na serwie pisałeś żeby wchodzić i wypowiadać się w twoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #68979 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Dobra widze, że niema sensu pisać podania. Rezygnuje proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #68984 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Na nie mała aktywność na serwie rzadko cie widuje na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #68991 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Zamykam,na żądanie Autora Tematu . //cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #69032 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Aktywność na forum praktycznie zerowa. na ts Cie nigdy nie było./ regulaminu nie znasz.. skoro składasz podanie przy takiej aktywności we wszystkich ptk. regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 31 Sierpnia 2013 #69041 Administrator Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi