Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #68891 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : 0 skilla [AMXBans] Reason : ' minely 24h na wstawienie ss`ow ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 94.40.29.131 ' [AMXBans] ======================================= Co to jest jestem nowy i chciałem se pograć na waszej serwerowni ale nie mogę nie wiem czy on dal ssy czy nie ale mógł bym prosić o ub bo ja go wogole nie znam a chciałbym zobaczyć was serwer kolega mi go polecił i powiedział ze jest bardzo fajny.Mam nadzieje ze będę grał na wszej serwerowni.Pozdrawiam BodyHumana ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 31 Sierpnia 2013 #68917 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Dostosuj się do wzoru I czemu niby składasz skargę na serwer ?? on chyba ci niczym nie zawinił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #68925 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 to gdzie mam cos napisac zebyscie mi dali ub bo chce se juz zagrac a nie moge no lol.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 31 Sierpnia 2013 #68951 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 pisz tu http://multi-head.pl/forumdisplay.php?fid=106 tylko dostosuj się do wzoru. ten temat zamykam //Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi