Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2013 #68758 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Nick: Mary Mary Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): mam na tej serwerowni miałem jeszcze ma surfie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5 lata Steam / NonSteam: steam Dlaczego TY .!: Ponieważ zależy mi dobrej reputacji serwera i czesto nie ma adminów jak sa cziterzy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 -3h Kontakt:ts,forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2013 #68817 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Na nie - 1h przegrana na serwerze. - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2013 #68821 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 NA NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2013 #68823 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Adminujesz na Jail to tam się przykładaj to swoich obowiązków , bo mając admina na dwóch serwerach jeden będzie przez ciebie zaniedbany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2013 #68830 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Na nie , Poniewaz mozesz miec problem bo Masz Admina na Jailu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 30 Sierpnia 2013 #68834 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Popraw czas na serwerze, bo 1 godzina to za mało. Złóż podanie za 2 tyg. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi